Contact

Contact

Peuteren.nl richt zich met informatieve blogs op de (jonge) ouders. Wij bieden informatieve blogs met een personal touch. Peuteren.nl is 15 jaar geleden ontstaan en groeide al snel uit tot een succesvol en serieus platform.

Vijftien jaar geleden waren wij één van de eerste “mamablogs”. Dit bleek bijzonder inspirerend want inmiddels heeft onze site veel navolging gekregen en zijn er velen in onze voetsporen getreden. Wij proberen echter nog steeds vernieuwend en vooruitstrevend te zijn. De afgelopen jaren hebben we enorm veel ervaring op gedaan, zonder onze enthousiasme te verliezen.

Perspakketten

Perspakketten, correspondentie in print, brochures en recensie exemplaren kunnen worden toegestuurd aan:

Redactie Peuteren.nl
Zilvermeeuwlaan 112
2496 NW Den Haag

Digitale persberichten en mailcorrespondentie kunnen worden gestuurd aan emailadres: info@peuteren.nl. Het toesturen van producten en berichten geeft echter geen garantie dat wij er ook daadwerkelijk iets mee zullen doen.

Adverteren

Om onze objectiviteit te bewaren en onze sitewaarde hoog te houden, draaien wij uitsluitend onafhankelijke en willekeurige Google-banners en affiliatelinks van Bol.com en is het niet mogelijk om op enige andere wijze op de site te adverteren.

Contact

Redactie Peuteren.nl
Zilvermeeuwlaan 112
2496 NW Den Haag
T: 0621264498
E: info@peuteren.nl

Inschrijfnr. K.v.K. Haaglanden: 27190568

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com

BabyBaby