Winactie: 2x puzzel van Zozoville

Puzzel van Zozoville

De komende periode gaan we drie keer 2 producten verloten van het nieuwe merk Zozoville. We doen de aftrap met deze super vette puzzel! Nog nooit van Zozoville gehoord? Dat is goed mogelijk, want dit merk is pas afgelopen september in Nederland gelanceerd door Tucker’s Fun Factory.

Om dit te vieren plaatsen we de komende tijd maar liefst drie acties met dit merk. Deze actie is de eerste, maar houd de site goed in de gaten want we plaatsen binnenkort ook nog een actie met het memoryspel van Zozoville en het dominospel!

Zozoville

Zozoville is bedacht door Johan Potma en Mateo. Niemand is perfect, in een ieder van ons schuilt wel een monstertje. Johan Potma en Mateo Dineen zijn kunstenaars en de geestelijke vaders van de monsters in Zozoville; ze laten iedereen zien dat die monstertjes om te knuffelen zijn! Ze plaatsen de monsters in herkenbare situaties en laten zo zien dat niemand perfect is. De wereld van Zozoville bestaat nu uit houten schilderijen, boeken, kalenders, prenten, posters en puzzels voor volwassenen. In september wordt de collectie uitgebreid met spellen en kinderpuzzels voor kinderen vanaf vier jaar. 

Bedtime stories puzzel

Dit is een puzzel van 100 stukjes of 200 stukjes. De puzzel zit in een koker en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Adviesprijs is 11,99 euro.

lijn groen
Puzzel van Zozoville
lijn groen

Wat verloten we?

We gaan twee puzzels “Bedtime stories” van Zozoville verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar winactie@peuteren.nl onder vermelding van ‘Puzzel Zozoville’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 7 november 2020 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

KidsHits 2020
Memory van Zozoville
Scooby-Doo pakket
Domino van Zozoville
Sounds & Senses Smartgames
Pietje Kortstaart
Bram en het droomengeltje

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren

BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *