Winactie: 2x puzzel van Zozoville

Puzzel van Zozoville

De komende periode gaan we drie keer 2 producten verloten van het nieuwe merk Zozoville. We doen de aftrap met deze super vette puzzel! Nog nooit van Zozoville gehoord? Dat is goed mogelijk, want dit merk is pas afgelopen september in Nederland gelanceerd door Tucker’s Fun Factory. In de afgelopen is puzzelen een favoriete bezigheid geworden. Er zijn heel wat puzzels verkocht en ook nu de horeca opnieuw zijn deuren heeft gesloten, wordt er opnieuw flink wat af gepuzzeld.

Niet zo gek, want puzzelen is een leuke, ontspannende en uitdagende bezigheid. Zo ook deze leuke puzzel van Zozoville. Een merk dat pas een paar maanden in Nederland verkrijgbaar is. En om dit te vieren plaatsen we de komende tijd maar liefst drie acties met dit merk. Deze actie is de eerste, maar houd de site goed in de gaten want we plaatsen binnenkort ook nog een actie met het memoryspel van Zozoville en het dominospel!

Zozoville

Zozoville is bedacht door Johan Potma en Mateo. Niemand is perfect, in een ieder van ons schuilt wel een monstertje. Johan Potma en Mateo Dineen zijn kunstenaars en de geestelijke vaders van de monsters in Zozoville; ze laten iedereen zien dat die monstertjes om te knuffelen zijn! Ze plaatsen de monsters in herkenbare situaties en laten zo zien dat niemand perfect is. De wereld van Zozoville bestaat nu uit houten schilderijen, boeken, kalenders, prenten, posters en puzzels voor volwassenen. In september wordt de collectie uitgebreid met spellen en kinderpuzzels voor kinderen vanaf vier jaar. 

Bedtime stories puzzel

Dit is een puzzel van 100 stukjes of 200 stukjes. De puzzel zit in een koker en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Adviesprijs is 11,99 euro.

lijn groen
Puzzel van Zozoville
lijn groen

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren
BabyBaby

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *