Winactie: 2x Zozoville Domino

Domino van Zozoville

Vorige week lieten we je al kennis maken met het leuke merk “Zozoville”. Je kon mee doen aan onze gratis winactie en kans maken op een exemplaar van Bedtimes stories, een leuke puzzel van Zozoville. We lieten toen al weten dat er nog meer acties aan zaten te komen! Zoals deze nieuwe actie! Vandaag starten we namelijk de winactie waarmee je kans kunt maken op het spel Domino van Zozoville! Net zo leuk en bijzonder vormgegeven als de puzzels! Volgende week de derde en tevens (voorlopig) laatste winactie van Zozoville.

Zozoville

Zozoville is bedacht door Johan Potma en Mateo. Niemand is perfect, in een ieder van ons schuilt wel een monstertje. Johan Potma en Mateo Dineen zijn kunstenaars en de geestelijke vaders van de monsters in Zozoville; ze laten iedereen zien dat die monstertjes om te knuffelen zijn! Ze plaatsen de monsters in herkenbare situaties en laten zo zien dat niemand perfect is. De wereld van Zozoville bestaat nu uit houten schilderijen, boeken, kalenders, prenten, posters en puzzels voor volwassenen. In september wordt de collectie uitgebreid met spellen en kinderpuzzels voor kinderen vanaf vier jaar. 

Domino

Dit zijn 28 kartonnen stenen met zeven verschillende monsters. Doel van het spel is om je dominostenen als eerste weg te spelen. Kinderen moeten de ogen van de monstertjes tellen om te zien welk getal ze hebben. Geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. Adviesprijs: 11,99 euro

lijn groen
Domino van Zozoville
lijn groen

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren
BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *