Gratis winactie – Weetjes kwartet

Winactie met Weetjes kwartet

Misschien wist je het nog niet, maar juni is de maand van het kwartetspel. Kwartet is een kaartspel waarin getracht moet worden zoveel mogelijk kwartetten (vier bij elkaar horende kaarten) te verzamelen. Een kwartetspel bestaat dan ook uit een veelvoud van vier kaarten (kwartetten).

Weetjes kwartet

Als kleine jongen was Rocco dol op kwartetten. Hij maakte opa en oma zo’n beetje stapelgek met zijn eeuwige vraag om te gaan kwartetten. In de meeste gevallen won hij, maar ik verdenk mijn ouders er een beetje van dat zij hem regelmatig lieten winnen. Hij had ze in allerlei vormen en afbeeldingen.

Identity Games heeft een uitgebreide collectie van kwartetspellen, waar je ook nog eens iets van opsteekt: Weetjes Kwartet. Deze leerzame kwartetten bevatten grote kaarten die fijn vasthouden en die naast mooie afbeeldingen ook interessante weetjes bevatten. Maak plezier en verbeter spelenderwijs je kennis over het menselijk lichaam, auto’s, dieren of een van de andere uiteenlopende onderwerpen van de Weetjes Kwartetten.

Er zijn maar liefst 14 Weetjes Kwartetten met thema’s die kinderen gegarandeerd aanspreken: Wildlife, Sealife, Junglelife, Vakantielanden, Menselijk lichaam, Auto, Paarden, Beroepen, Dino, Kikker Jr. Woezel en Pip Jr. Huisdieren, Sport en Boerderijdieren. Deze kwartetspellen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en voor 2 tot 4 spelers.

Weetjes kwartet – Indentiy Games – Vanaf 7,95 euro

lijn groen
Winactie met Weetjes kwartet
lijn groen

Hoe spel je kwartet?

De kaarten worden geschud en onder de spelers verdeeld. Het is mogelijk dat sommige spelers een kaart meer krijgen dan anderen. Een speler begint door aan een willekeurige andere speler een andere kaart te vragen van hetzelfde kwartet waarvan de vragende speler al een of meer kaarten in bezit heeft. Als hij de gevraagde kaart niet heeft, mag hij op zijn beurt gaan vragen.

Wie om een kaart vraagt, moet zelf al minstens een kaart uit dat kwartet bezitten.

Als een speler alle vier kaarten van een kwartet heeft, maakt hij dit bekend en legt het kwartet opzij.

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben hun prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere bezoekersacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren

BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *