Winactie: 3x De verlaten bibliotheek

De verlaten bibliotheek

De kans is groot dat we binnenkort weer met z’n allen binnen zitten, of toch op z’n minst zoveel mogelijk. Daar kunnen we van balen, op schelden, over gillen of over huilen, maar we gaan het ook niet veranderen. Laten we er dan met elkaar maar het beste van maken en de gezelligheid zoveel mogelijk binnen vinden met elkaar. Bordspellen op tafel en met elkaar plezier hebben! Zoek je wat meer uitdaging? Dan is dit bijzondere escaperoomspel “De verlaten bibliotheek” wellicht iets voor jullie!

De verlaten bibliotheek

De verlaten bibliotheek is een uitdagend escaperoomspel vol codekrakers. Weten jullie de uitgang in deze verlaten bibliotheek op tijd open te krijgen? Jullie wilden de bijzondere boeken van deze bibliotheek eens goed bekijken. Maar plotseling zitten jullie vast: de deur slaat dicht en er is geen beweging in te krijgen. Op slot! Om de deur open te kunnen krijgen, zal je in de bibliotheek samen op zoek moeten gaan naar de puzzels en de antwoorden. Steek de koppen bij elkaar, overleg, vul elkaar aan – samen vinden jullie een weg uit deze verlaten bibliotheek.

En omdat wij snappen dat na een paar weken op elkaars lip zitten ook gaat vervelen, gaan wij drie exemplaren van dit vette spel verloten! Lees snel verder hoe je kans kunt maken op het winnen van een eigen exemplaar!

lijn groen
De verlaten bibliotheek
lijn groen

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren van het escaperoomspel “De verlaten bibliotheek” verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar winactie@peuteren.nl onder vermelding van ‘Verlaten’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 27 november 2020 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Gelukkig opvoeden doe je zo!
Groeimeter Cottonbird
De stad van Heimwee
Gstaad
Peuterbijbel
Trading Card Game Pokémon Sword & Shield
Peppa Big boekenpakket
3 Sinterklaasboeken
My First La Cucaracha
CD K3 Dans van de Farao
Magische speelboom
3D puzzel Ravensburger
Bings Kerstfeest en andere verhalen
Activity Partyspel
Astrix & Obelix XXL Romastered

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren

BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *