Winactie: 3x De verlaten bibliotheek

De verlaten bibliotheek

De kans is groot dat we binnenkort weer met z’n allen binnen zitten, of toch op z’n minst zoveel mogelijk. Daar kunnen we van balen, op schelden, over gillen of over huilen, maar we gaan het ook niet veranderen. Laten we er dan met elkaar maar het beste van maken en de gezelligheid zoveel mogelijk binnen vinden met elkaar. Bordspellen op tafel en met elkaar plezier hebben! Zoek je wat meer uitdaging? Dan is dit bijzondere escaperoomspel “De verlaten bibliotheek” wellicht iets voor jullie!

De verlaten bibliotheek

De verlaten bibliotheek is een uitdagend escaperoomspel vol codekrakers. Weten jullie de uitgang in deze verlaten bibliotheek op tijd open te krijgen? Jullie wilden de bijzondere boeken van deze bibliotheek eens goed bekijken. Maar plotseling zitten jullie vast: de deur slaat dicht en er is geen beweging in te krijgen. Op slot! Om de deur open te kunnen krijgen, zal je in de bibliotheek samen op zoek moeten gaan naar de puzzels en de antwoorden. Steek de koppen bij elkaar, overleg, vul elkaar aan – samen vinden jullie een weg uit deze verlaten bibliotheek.

En omdat wij snappen dat na een paar weken op elkaars lip zitten ook gaat vervelen, gaan wij drie exemplaren van dit vette spel verloten! Lees snel verder hoe je kans kunt maken op het winnen van een eigen exemplaar!

lijn groen
De verlaten bibliotheek
lijn groen

Afgerond

Deze actie is is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *