Gratis winactie: 1x 4 kaarten Trolls Wereldtour

Gratis winactie Trolls Wereldtour

Zes weken vullen met leuke activiteiten is een behoorlijke klus. En natuurlijk kun je naar de speeltuin om de hoek, een dagje naar het strand, picknicken en een fijne boswandeling maken, maar dan hou je nog steeds een heleboel vakantiedagen over. En wat als het regent? Dan is buitenspelen niet echt fijn…en daarom verloten wij 4 bioscoopkaartjes voor die super leuke en vooral vrolijke familiefilm “Trolls Wereldtour“! Zodat jij met je gezin naar de film kunt gaan! Een uitje naar de bioscoop is eigenlijk altijd leuk! Bakje popcorn erbij en genieten maar van de Trolls.

Familiefilm

Trolls Wereldtour is een hartstikke leuke film voor het hele gezin. Hij zit vol humor, vrolijkheid en knotsgekke acties. Als je hebt genoten van het eerste Trolls avontuur, dan mag je deze natuurlijk niet missen. Je kunt dus nu kans maken op vier vrijkaarten, zodat je met het hele gezin naar de bioscoop kunt gaan. Bak popcorn erbij en genieten maar van Poppy en Knoest!

Trolls wereldtour

Trolls Wereldtour is het vervolg op de familiefilm Trolls van DreamWorks Animation. In een vrolijk en kleurrijk avontuur dat hen verder brengt dan ooit tevoren, doen Poppy (Sharon Doorson / Anna Kendrick) en Knoest (Buddy Vedder / Justin Timberlake) een grote ontdekking. Ze maken deel uit van zes verschillende Trollenstammen met zeer uiteenlopende muziekstijlen: Funk, Country, Techno, Klassiek, Pop en Rock. Hun wereld staat op het punt een stuk groter, maar vooral ook luider en muzikaler te worden.

Praktische informatie

Trolls Wereldtour draait vanaf 5 augustus in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie. In 2D, 3D, 4D en Dolby Cinema.

Lengte: 86 minuten

lijn groen
Gratis winactie Trolls Wereldtour
lijn groen

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben hun prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere bezoekersacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren

BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *