Winactie: 2x woordSpel Trice van Identity Games

Winactie Trice

Het najaar is natuurlijk het perfecte seizoen om met elkaar rond de tafel spelletjes te spelen. Tijd voor elkaar, lachen en plezier hebben. Spelletjes bieden veelal daarnaast ook veel uitdaging en is goed om te leren omgaan met winnen en verlies. Hoewel zelfs veel volwassenen daar ook nog wel wat lessen voor kunnen gebruiken. Worden er bij jullie thuis ook veel spelletjes gespeeld? Wij houden hier nog steeds regelmatig spelletjesavonden. Vaak in gezelschap van meerdere pubers. Super gezellig!

Gelukkig is dat nog steeds mogelijk, ondanks de aangescherpte maatregelen. Er mogen immers nog steeds twee mensen op bezoek komen. Dat betekent hier nog steeds een gezellige tafel vol.

Trice

Houd je van woordspelletjes en loop jij niet weg voor een uitdaging? Dan is de kans groot dat TRICE snel je favoriete spel wordt. Het spel, bedacht door John de Mol, daagt je uit om zoveel mogelijk woorden te vormen aan de hand van slechts een worp met de dobbelstenen. De eerste en laatste letter én het aantal letters worden voor je bepaald door de drie dobbelstenen die je gooit. Hoeveel woorden kun jij binnen 1 minuut opschrijven? Het razendsnelle woordspel is vanaf 1 september aanstaande verkrijgbaar in Nederland.  Ik ben dol op dit soort woordspelletjes en kan doorgaans hele lijsten met woorden verzinnen. Niet zo gek, als je werk bestaat uit het schrijven van duizenden woorden per dag. Bij dit spel hoef ik niet bang te zijn om te verliezen…

Dobbelkoning?

Wo(o)rd jij de dobbelkoning? TRICE is een snel, leuk spel waarbij je het opneemt tegen je medespelers terwijl je je hersenen flink traint. Eén speler gooit de groene (beginletter), rode (eindletter) en witte dobbelsteen (aantal letters). Dan start het spel voor alle spelers. Hoeveel woorden kunnen jullie opschrijven binnen één minuut? Per woord krijg je 1 punt. Wie na zes rondes de meeste punten heeft, is de winnaar.  

Het spel levert hilarische momenten op, want let op: valsspelen heeft geen zin. Je moet de betekenis van ieder woord dat je opschrijft kunnen uitleggen. Heb jij een grote woordenschat? Test het met TRICE!  En met een beetje geluk, win jij dit vette dobbelsteen hier! Hoe leuk zou dat zijn!

Releasedatum: begin september 2020
Leeftijd:
10+
Aantal spelers:
1-7
Speelduur:
10 minuten

lijn groen
Winactie Trice
lijn groen

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaar heeft de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *