Winactie: 2x woordSpel Trice van Identity Games

Winactie Trice

Houd je van woordspelletjes en loop jij niet weg voor een uitdaging? Dan is de kans groot dat TRICE snel je favoriete spel wordt. Het spel, bedacht door John de Mol, daagt je uit om zoveel mogelijk woorden te vormen aan de hand van slechts een worp met de dobbelstenen. De eerste en laatste letter én het aantal letters worden voor je bepaald door de drie dobbelstenen die je gooit. Hoeveel woorden kun jij binnen 1 minuut opschrijven? Het razendsnelle woordspel is vanaf 1 september aanstaande verkrijgbaar in Nederland.  

Dobbelkoning?

Wo(o)rd jij de dobbelkoning? TRICE is een snel, leuk spel waarbij je het opneemt tegen je medespelers terwijl je je hersenen flink traint. Eén speler gooit de groene (beginletter), rode (eindletter) en witte dobbelsteen (aantal letters). Dan start het spel voor alle spelers. Hoeveel woorden kunnen jullie opschrijven binnen één minuut? Per woord krijg je 1 punt. Wie na zes rondes de meeste punten heeft, is de winnaar.  

Het spel levert hilarische momenten op, want let op: valsspelen heeft geen zin. Je moet de betekenis van ieder woord dat je opschrijft kunnen uitleggen. Heb jij een grote woordenschat? Test het met TRICE!  En met een beetje geluk, win jij dit vette dobbelsteen hier! Hoe leuk zou dat zijn!

Releasedatum: begin september 2020
Leeftijd:
10+
Aantal spelers:
1-7
Speelduur:
10 minuten

lijn groen
Winactie Trice
lijn groen

Wat verloten we?

We gaan 2 exemplaren van het spannende dobbelspel Trice van Identity Games verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar winactie@peuteren.nl onder vermelding van ‘Trice’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 11 oktober 2020 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Bram en het droomengeltje
Brandweerkazerne VTech & Toet Toet Cory Carson
Spellen van Bioviva
De dans van de tulpen
Poster van Cotton Bird
Muursticker voor de kinderkamer

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren

BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *