Winactie: 3x Trading Card Pokémon Sword & Shield (STARTER DECK EN BOOSTERPACK )

Heb je onlangs ook genoten van de cadeautips voor de Pokémonfan? Dan wil je dus vast en zeker ook graag mee doen aan deze winactie. Want de uitbreiding van de Pokémon Trading Card Game Sword & Shield – Vivid Voltage is inmiddels een feit! De uitbreiding is verkrijgbaar in booster packs, themadecks, Elite Trainer Boxes en speciale verzamelingen. Dat is zeker een feestje waard en daarom kan de Pokémonfan nu meedoen aan deze Pokémon winactie! Dus lees snel verder!

Trading card Zarude

In Sword & Shield—Vivid Voltage maakt de onlangs ontdekte Mythische Pokémon Zarude zijn Pokémon TCG-opwachting. Deze, naast andere zeer gewilde verzamelkaarten zoals Pikachu VMAX, Orbeetle VMAX en Coalossal VMAX in hun Gigantamax-vorm. Ik kan nu al niet wachten tot Zarude ook zijn intrede gaat doen in de Raids van Pokémon Go (hoewel dat vast nog een behoorlijke tijd gaat duren).

In de nieuwe set wordt tevens een nieuw soort kaart geïntroduceerd, namelijk Amazing Pokémon. Deze kaart toont bijvoorbeeld een Legendarische of Mythische Pokémon zoals Celebi. Op de achtergrond staat een heldere regenboog die doorloopt tot buiten het kader. In holo-vorm en met geëtste details. Trainers kunnen zich vast en zeker verheugen op het verzamelen van en het spelen met deze nieuwe Amazing Pokémon-kaarten. De kaarten zijn bovendien voorzien van een speciaal zeldzaamheidssymbool.

De volledige uitbreiding bevat:

 • 6 Amazing Pokémon
 • 6 Pokémon VMAX
 • 11 Pokémon V en 13 full-art Pokémon V
 • 16 Trainer-kaarten en 7 full-art Supporter-kaarten
 • 4 nieuwe Special Energy-kaarten
lijn groen
Winactie Peppa Big
lijn groen

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren

BabyBaby

2 reacties

 • Richard van der Stegen
  Avatar

  Mijn zoontje (Ayden via opgegeven e-mailadres) heeft meegedaan is er al een winnaar bekend of ergens terug te vinden

  • peuteren

   Beste Richard,

   De actie is inmiddels afgerond en de winnaars zijn getrokken. Vanwege de AVG (wet op de privacy) vermelden wij nooit online de winnaars en doen daar ook verder geen communicatie over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *