Winactie – Brandweerkazerne & Toet Toet Cory Carson

Toet Toet Cory Carson, de Netflixserie die begin dit jaar startte, is nu al dé hit voor peuters en kleuters (1-5 jaar). Binnenkort rollen de hoofdrolspelers, nu live, de woonkamer in. VTech introduceert zes karakters om thuis avonturen te maken. Voor je het in de gaten hebt is home-sweet-home Bumperdijk, de habitat van Cory Carson, Benny Brandweerauto, Haily Koper, Bella Bumper, Bobbie en Bibbi Bouwmans. En jouw kleintje(s) natuurlijk.

Toet Toet Cory Carson

Elk autootje beschikt over uitgekiende skills. Knipperende lichtjes, geluidjes en gesproken zinnetjes, maar ook een loeisterke carrosserie garanderen eindeloos speelplezier. Of showpret, als bijvoorbeeld Bella Bumper haar entree maakt. Sympathiek is dat met één of enkele items al grote avonturen in kinderkoppies groeien.

De lijn wordt helemaal compleet met speelsets passend bij de ontwikkelingen op Netflix. Zoals D.J. Loco, die graag een feestje bouwt met zijn vette muziektrein of Brandweerkazerne Bumperdijk, het epicentrum voor avontuur en levensreddend werk.

Stoere broer en ondeugend zusje zijn als setje verkrijgbaar en reageren dankzij hun ingebouwde skills op elkaar, interactie gegarandeerd! Met lichtjes, zinnetjes, liedjes en melodietjes is het geen moment saai met die twee. Er zit dus maar een ding op: ontruim de woonkamer alvast, gun je kleintje en ook jezelf ruimte om thuis op avontuur te gaan!

Als jouw zoon of dochter ook zo’n grote fan is van Cory Carson, let dan op, want wij gaan de brandweerkazerne en een exemplaar van Toet Toet Cory Carson verloten!

Brandweerkazerne Bumperdijk | VTech
Toet Toet Cory Carson | VTech

lijn groen
Tienermoeder van zestien
lijn groen

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaar heeft de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren

BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *