Gratis winactie! Spoorzoeken van 999Games

Winactie Spoorzoeken van 999Games

Hoe spannend en leuk zijn speurtochten! De spanning van het zoeken naar de juiste route, het doen van leuke of uitdagende opdrachten en aan het einde van de tocht wacht een schat, een lekkernij of andere verrassing. Als kind was ik er al zot op, maar stiekem vind ik het nog steeds hartstikke leuk. Toen Rocco nog klein was, heb ik er diverse voor hem bedacht en uitgezet. Eigenlijk denk ik dat hij het nog steeds heel leuk zou vinden, maar dan uiteraard aangepast op puberniveau.

Spoorzoeken van 999Games

Als je nou niet zo creatief bent, of je hebt domweg niet zoveel tijd, dan heeft 999Games nu een supervet kaartspel voor jou! Want met het spel “Spoorzoeken”

Hoe gaat Spoorzoeken?

Spoorzoeken is een actie speurspel, waarin de spelers een door een spelleider uitgezet parcours moeten proberen te volgen. Onderweg staat hen verschillende opdrachten en uitdagingen te wachten. De dubbelzijdige kaarten zorgen ervoor dat een kaart zowel als richtingaanwijzer en als opdracht kan worden gebruikt. Het spel kan binnen of buiten worden gespeeld. Spoorzoeken zorgt er op een ongedwongen manier voor dat kinderen creatieve keuzes moeten maken en in beweging komen! De 40 dubbelzijdige kaarten in het spel zijn van kunststof, waardoor ze tegen barre omstandigheden kunnen zoals regen en kreukelen.

Speelduur: 15 minuten (of langer)
Leeftijd: 3 – 99 jaar
Aantal spelers: 2 – 20
Online te koop: Bol.com

lijn groen
Winactie Spoorzoeken van 999Games
lijn groen

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben hun prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere bezoekersacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren

BabyBaby

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *