Winactie: 1x Spellenpakket

Winactie spellenpakket

Inmiddels is de avondklok weer verder opgeschoven, blijft de horeca voorlopig nog gesloten en moeten we nog steeds zoveel mogelijk binnen blijven. Laten we er vooral het beste van maken en zoveel mogelijk plezier maken met elkaar. Dat betekent onder andere de gezelligheidheid binnen zoeken. Wellicht met een goed boek, een serie op Netflix of met een spelletjesavond. En misschien wel met dit spellenpakket!

Spellenpakket

Het spelen van spelletjes is niet alleen hartstikke leuke en gezellige tijdsbesteding, het heeft zelfs een educatief karakter. Je leert bijvoorbeeld op je beurt te wachten en om te gaan met winnen en verliezen. Belangrijke ontwikkelingsstappen voor kinderen. Maar je wilt natuurlijk niet steeds hetzelfde spelletje spelen, want dat gaat vervelen. Maar regelmatig nieuwe spellen kopen, kan behoorlijk in de papieren lopen. Leuk spellen zijn immers niet goedkoop. Als je regelmatig wilt wisselen of nieuwe spellen wilt uitproberen zonder veel geld kwijt te zijn, dan zijn de printbarespellen van Asmodee misschien een idee?

Printbare spellen van Asmodee

De spellen van Asmodee zijn print & play. Op de site vind je allerlei bekende spellen die gewoon gratis te downloaden zijn. Ideaal voor gezinnen die graag met elkaar verschillende spellen willen spelen. Met elkaar spelen is immers veel leuker dan met elkaar naar pixels staren. De printbare spellen van Asmodee zijn hiervoor perfect geschikt. Populaire spellen die gewoon uit je eigen printer rollen! Hoe vet is dat!

En om je alvast in de stemming te brengen, verloten wij dit gave spellenpakket!

lijn groen - Winactie Eenzaam onder mensen
Winactie spellenpakket
lijn groen - Winactie Eenzaam onder mensen

Wat verloten we?

We gaan een super vet spellenpakket verloten met daarin Mouthguard Challenge, Dobble en Dinosaurs Xoomy Pocket.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar winactie@peuteren.nl onder vermelding van ‘Spellenpakket’. Surf naar deze blog en laat ons weten welk printbaar spel van Asmodee jij het leukste vindt! Vergeet niet je naam en adres te vermelden.
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 9 maart 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaar!

liefs Marion

Onze andere winacties

Coole kikker race
Black Bullet Journalpakket
Nina en de baby
Pierre de Doolhofdetective
Twee peuterpuzzels
Cartoon pakket
Eenzaam onder mensen
Familie Carson Huis VTech
Nijntje boekenpakket

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie spellenpakket
lijn groen peuteren

BabyBaby

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *