Winactie: 2x Sounds & Senses

Een paar dagen geleden bespraken we al de uitdagende spellen van Smartgames in de blog: “Hoe smart zijn de spellen van Smargames?” Vandaag gaan we er een leuke winactie mee doen. We gaan namelijk twee exemplaren verloten van Sounds & Senses, stimulerend speelgoed voor de allerkleinsten! Maar wat is Sounds & Senses nou eigenlijk?

Sound & Senses

My First Sounds and Senses bestaat uit vier zonnetjes of sterren met verschillende kleuren en zachte geluidjes en vier kleurige magnetische staven, met elk een eigen textuur. Alles is groot genoeg om goed hanteerbaar te zijn voor de jongste kinderen en veilig. Het magnetisch element waarmee de onderdelen aan elkaar kunnen worden ‘geplakt’ is verrassend voor jonge kinderen en voegt een magisch element toe. Elk rondje beeldt een emotie uit (emoji). Het speelgoed is te combineren met andere Smartmax producten en biedt dus uitbreidingsmogelijkheden. Goed en leuk om de sensorische en fijnmotorische ontwikkeling van jonge kinderen te bevorderen.

De magneten maken dit speelgoed magisch voor kleine kinderen. Grote stukken voor kleine handjes. Schud met de onderdelen en maak allemaal geluidjes. Gemakkelijk uit te breiden met de andere SmartMax artikelen.

Smartmax | My First – Sounds & Senses | 0 – 3 jaar | 1 speler

lijn groen
Hoe smart zijn de spellen van Smartgames?
lijn groen

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren
BabyBaby

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *