Winactie: 1x Supervet Slide Stars / Freek Vonk pakket!

Slide Stars / Freek Vonk pakket - Winactie

Nog niet zo lang geleden bespraken we het super vette spel “Slide Stars” voor de Nintendo Switch op de site. Misschien heb je het niet voorbij zien komen en denk je nu: “Huh? Wat is dat dan?” Dan volgt hier een kleine samenvatting:

Slide Stars

Slide Stars is een viering van 20 van de grootste internationale influencers die onze planeet rijk is! Denk hierbij aan YouTubers waaronder onze eigen Milan Knol, modellen, fitness goeroe’s, andere social media sensaties en ook niemand minder dan onze eigen onverschrokken bioloog Freek Vonk!

Het is een kleurrijke 2D platformgame waarin jij als een van jouw favoriete internationale influencers verschillende waterattracties trotseert. Dit doe je met de meest gekke en uiteenlopende opblaasbare objecten zoals bijvoorbeeld een klassieke roze flamingo of veel gekker gekker nog een banaan.

Aangezien wij super enthousiast zijn over dit spel, hebben we speciaal voor jullie een uniek pakket samengesteld, met daarin: Een door Freek gesigneerde hoodie én een gesigneerd Slide Stars game voor de Nintendo Switch. Hoe uniek is dat!! En jij kunt hier dus kans op maken! Deze actie mag je natuurlijk niet missen, want welke dierenliefhebber wil dit nou niet winnen?

Slide Stars: Op avontuur met Freek Vonk

lijn groen - Winactie peuterbijbel
Slide Stars / Freek Vonk pakket - Winactie
lijn groen - Winactie peuterbijbel

Wat verloten we?

We gaan een uniek Slide Stars / Freek Vonk pakket verloten, met daarin een door Freek gesigneerde hoodie én een gesigneerde game voor de Nintendo Switch.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar winactie@peuteren.nl onder vermelding van ‘SlideStars’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 22 januari 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Nijntje boekenpakket
Duikel & Draai Waterpark van VTech
Storytel maandabonnement
Candy Crush Duel
Gelukkig opvoeden doe je zo!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie: Maak kans op een supervet Slide Stars / Freek Vonk pakket!
lijn groen peuteren


BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *