Winactie: 3x 3 Sinterklaasboeken

Winactie Sinterklaasboeken

Nog heel even en dan is de Sint weer in ons land. Wat een spanning en gezelligheid weer! Kijk je er ook zo naar uit? Zit je al aan de buis gekluisterd tijdens het Sinterklaasjournaal? Hoe leuk is het om in de periode voor pakjesavond voor te lezen uit één van die leuke Sinterklaasboeken! En wij gaan maar liefst drie sets met drie Sinterklaasboeken verloten!

Sint wordt drummer

Sint wordt drummer is voor Roxeanne Hazes het eerste kinderboek in haar carrière. Zangeres en ambassadeur van de vrijheid, Roxeanne Hazes is na vele grote namen die haar zijn voorgegaan de volgende in de rij die dit jaar een sinterklaasboek gaat schrijven. De moeder van Fender slaat met haar sinterklaasboek een nieuw hoofdstuk open. “Als tekstschrijver en columnist voelt het schrijven van verhalen als iets natuurlijks. Voor dit boek moest ik zelf weer even kind worden en dat was een feestje. Ik hoop dat de kinderen er evenveel plezier aan beleven. De prachtige illustraties van Andrea in dit boek geven precies weer wat ik wil vertellen met mijn verhaal”, aldus Roxeanne.

Het verhaal
Sinterklaas zit totaal niet in zijn vel. En wat de Pieten ook doen om hem op te vrolijken… niks helpt! Totdat Sint in de muziekwinkel als een blok voor een glimmend drumstel valt. De kracht van samen muziek maken zorgt ervoor dat het sinterklaasfeest nog net op tijd kan doorgaan!

Sint en de verdwaalde pakjesboot

Sint en de verdwaalde Pakjesboot is geschreven door Maxime Meiland. Dochter van kasteelheer Martien Meiland en moeder van Claire, Maxime Meiland, maakt met het sinterklaasboek Sint en de verdwaalde Pakjesboot haar debuut als kinderboekenschrijfster. ‘Ik was erg blij dat ik gevraagd was en vond het zeer leuk om in de fantasiewereld van kinderen te duiken, met Claire als mijn grootste inspiratiebron ‘, aldus Maxime. “Ik heb een verhaal bedacht waar kinderen actief mee aan de slag moeten. Volgens mij wordt lezen hierdoor extra leuk!”.

Het verhaal
Paniek op zee! Pakjesboot 13 verdwaalt in de mist en strandt op Lettereiland. Daar wonen helaas geen mensen die de Pieten kunnen helpen. Gelukkig vinden ze op een oud vlot een verrassende aanwijzing. Er volgt een spannende puzzeltocht over het eiland. Maar de grote vraag is… komen ze nog wel op tijd in Nederland aan?

lijn groen
Winactie Sinterklaasboeken
lijn groen

Sinterklaas en de vuurvliegjes

Gorden heeft het derde boek geschreven. Gordon, ambassadeur van het Nationaal Ouderenfonds, zanger, presentator en ondernemer, maakt met sinterklaasboek Sinterklaas en de vuurvliegjes, net als Maxime Meiland en Roxeanne Hazes, zijn debuut als kinderboekenschrijver. ‘Mensen zullen bij mij niet meteen denken aan een kinderboekenschrijver en om in de gedachtewereld te kruipen van kinderen vond ik ook erg lastig. Ik hoop vooral dat als mijn verhaal voorgelezen wordt aan de kinderen door opa of oma, zij beiden zich ermee kunnen vermaken’, aldus Gordon.

Het verhaal
Het stormt en sneeuwt. Als dan ook nog eens de stroom uitvalt, is de paniek in het paleis van Sinterklaas compleet. Het is onmogelijk om in het aardedonker de cadeautjes rond te brengen. Wat nu? Gelukkig herinnert Sinterklaas zich een bijzondere gebeurtenis uit het verleden…

Wat verloten we?

We gaan drie keer de hele set, dus drie Sinterklaasboeken per set, verloten! En jij kunt kans maken! Let op, want deze actie duurt maar twee weken. Als je dus kans wilt maken op deze set Sinterklaasboeken, reageer dan zo snel mogelijk!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar winactie@peuteren.nl onder vermelding van ‘Sinterklaasboeken’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 25 november 2020 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Gelukkig opvoeden doe je zo!
Groeimeter Cottonbird
De stad van Heimwee
Gstaad
Peuterbijbel
Trading Card Game Pokémon Sword & Shield
Peppa Big boekenpakket
CD K3 Dans van de Farao
Magische speelboom
3D puzzel Ravensburger
Bings Kerstfeest en andere verhalen
Activity Partyspel
Astrix & Obelix XXL Romastered
De verlaten bibliotheek

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren

BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *