Winactie: 2x Scooby-Doo pakket

Scooby-Doo

Heb jij al kennis gemaakt met Scooby-Doo? Scooby-Doo is een van de langst lopende Amerikaans animatieseries en wordt al sinds 1969 uitgezonden. De kans dat je dus geen idee hebt wie deze Duitse dog is, is dus nihil. De eerste serie “Scooby-Doo, Where are you!” werd bedacht door Hanna-Barbera Productions. Later werd het overgenomen door Warner Bros.

Scooby-Doo en Raad de Clou

Op 26 oktober om 15:00 uur zijn Scooby-Doo en de Mystery Inc. bende terug met tal van nieuwe avonturen in een moderne setting en met een humoristische twist! In “Scooby-Doo en Raad de Clou” komen gloednieuwe, spannende mysteries langs die moeten worden opgelost. In de nieuwe afleveringen maken verschillende bekendheden hun opwachting. Stap samen met deze beroemdheden aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur!

Verrassingspakket

Het 2e seizoen van Scooby-Doo en Raad de Clou zie je vanaf 26 oktober elke dag om 15:00 uur bij Boomerang! Om dit te vieren en alvast in de stemming te komen, verloten we twee verrassingspakketten. In deze pakketten de volgende leuke items: Scooby knuffel, buttons, broodtrommel, glow in the dark stickers, pen, pennenbakje, USB, magneten, opblaasbal, tandenborstel, rietje en stamperset.

lijn groen
Scooby-Doo
lijn groen

Wat verloten we?

We gaan twee verrassingspakketten van Scooby-Doo verloten, vol leuke hebbedingen!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar winactie@peuteren.nl onder vermelding van ‘Scooby’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 14 november 2020 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

KidsHits 2020
Memory van Zozoville
Domino van Zozoville
Sounds & Senses Smartgames
Bedtime stories puzzel Zozoville
Pietje Kortstaart
Bram en het droomengeltje

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuterenBabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *