Winactie: 2x Scooby-Doo pakket

Scooby-Doo

Heb jij al kennis gemaakt met Scooby-Doo? Scooby-Doo is een van de langst lopende Amerikaans animatieseries en wordt al sinds 1969 uitgezonden. De kans dat je dus geen idee hebt wie deze Duitse dog is, is dus nihil. De eerste serie “Scooby-Doo, Where are you!” werd bedacht door Hanna-Barbera Productions. Later werd het overgenomen door Warner Bros. In mijn jeugdjaren heb ik er zeker vaak naar gekeken, daarom vind ik het dubbel zo leuk om nu een winactie met deze vrolijke hond te doen.

De serie werd oorspronkelijk uitgezonden op CBS van 1969 tot en met 1976. Daarna werd de serie overgenomen door ABC, die de serie uitzond tot en met 1986. Van 1988 tot en met 1991 zond de zonder de spin-offserie A pup named Scooby-Doo uit. De huidige serie kun je bekijken op Cartoon Network.

Scooby-Doo en Raad de Clou

Op 26 oktober om 15:00 uur zijn Scooby-Doo en de Mystery Inc. bende terug met tal van nieuwe avonturen in een moderne setting en met een humoristische twist! In “Scooby-Doo en Raad de Clou” komen gloednieuwe, spannende mysteries langs die moeten worden opgelost. In de nieuwe afleveringen maken verschillende bekendheden hun opwachting. Stap samen met deze beroemdheden aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur!

Verrassingspakket

Het 2e seizoen van Scooby-Doo en Raad de Clou zie je vanaf 26 oktober elke dag om 15:00 uur bij Boomerang! Om dit te vieren en alvast in de stemming te komen, verloten we twee verrassingspakketten. In deze pakketten de volgende leuke items: Scooby knuffel, buttons, broodtrommel, glow in the dark stickers, pen, pennenbakje, USB, magneten, opblaasbal, tandenborstel, rietje en stamperset.

lijn groen
Scooby-Doo
lijn groen

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren


BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *