Gratis winactie: 5x poster van Cotton Bird

Winactie - Poster van Cotton Bird

Witte, strakke muren staan prachtig maar sfeervol is het natuurlijk niet. Gelukkig zijn daar prachtige oplossingen voor, om het wel sfeervol te maken. En die hoeven niet eens zo duur te zijn! Wat dacht je van een prachtige poster van Cotton Bird? Zij hebben prachtige sfeervolle posters waarmee je de strakke witten muren een bijzondere metamorfose kunt geven. Bijvoorbeeld in de kinderkamer, maar ze staan ook prachtig in de woonkamer, de gang of in de slaapkamer.

Sfeervolle posters

Posters zijn de ideale manier om saaie muren op te leuken. Tegenwoordig zijn er mooie, lieve en elegante posters verkrijgbaar die in elk vertrek goed tot hun recht komen. Bij Cotton Bird vind je een ruime selectie van unieke posters die het beste in de ruimte naar boven halen. Ga voor een illustratieve poster, een Main Sauvage poster, een lieve zachte Muc Muc poster, een berichtposter of een poster met foto. Decoreer de muur met mooie herinneringen, onvergetelijke momenten of de allermooiste illustraties. een mooie lijst eromheen en je hebt de ruimte low-budget in één klap een stuk sfeervoller gemaakt.

En het allermooiste aan dit verhaal! Wij gaan er maar liefst vijf verloten! En als je meedoet aan deze winactie, kun jij dus kans maken op zo’n prachtige poster!

lijn groen
Winactie - Poster van Cotton Bird
lijn groen

Wat verloten we?

We gaan 5 prachtige posters van Cotton Bird verloten! Hiermee tover jij die saaie muur in jullie huis, in no time om tot een sfeervol geheel.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar winactie@peuteren.nl onder vermelding van ‘Cotton Bird’. Vermeld hierbij de titel van deze blog! Vergeet niet je naam en adres te vermelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 2 oktober 2020 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Bram en het droomengeltje
Brandweerkazerne VTech & Toet Toet Cory Carson
Trice van Identity Games
Spel van Bioviva
De dans van de tulpen
Muursticker voor de kinderkamer

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren

BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *