Gratis winactie: 5x poster van Cotton Bird

Winactie - Poster van Cotton Bird

Witte, strakke muren staan prachtig maar sfeervol is het natuurlijk niet. Gelukkig zijn daar prachtige oplossingen voor, om het wel sfeervol te maken. En die hoeven niet eens zo duur te zijn! Wat dacht je van een prachtige poster van Cotton Bird? Zij hebben prachtige sfeervolle posters waarmee je de strakke witten muren een bijzondere metamorfose kunt geven. Bijvoorbeeld in de kinderkamer, maar ze staan ook prachtig in de woonkamer, de gang of in de slaapkamer.

Sfeervolle posters

Posters zijn de ideale manier om saaie muren op te leuken. Tegenwoordig zijn er mooie, lieve en elegante posters verkrijgbaar die in elk vertrek goed tot hun recht komen. Bij Cotton Bird vind je een ruime selectie van unieke posters die het beste in de ruimte naar boven halen. Ga voor een illustratieve poster, een Main Sauvage poster, een lieve zachte Muc Muc poster, een berichtposter of een poster met foto. Decoreer de muur met mooie herinneringen, onvergetelijke momenten of de allermooiste illustraties. een mooie lijst eromheen en je hebt de ruimte low-budget in één klap een stuk sfeervoller gemaakt.

En het allermooiste aan dit verhaal! Wij gaan er maar liefst vijf verloten! En als je meedoet aan deze winactie, kun jij dus kans maken op zo’n prachtige poster!

lijn groen
Winactie - Poster van Cotton Bird
lijn groen

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben hun prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere bezoekersacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *