Winactie: 3x Pietje Kortstaart

Als de wind rond het huis giert en de regen krachtig tegen de ramen slaat, dan is het wat minder geschikt om buiten te spelen. Hoewel springen in de plassen natuurlijk hartstikke leuk is, maar dan wel liever als de regen niet gelijktijdig om je oren slaat. En juist voor die momenten moeten we het binnen zo gezellig mogelijk maken.

Stuitermomenten

Speelgoed is er ongetwijfeld in overvloed en toch kan de verveling soms toeslaan. Een leuke film kan dan uitkomst bieden. Net zoals op de momenten dat je kind veranderd lijkt te zijn in een soort stuiterbal. Ook voor die momenten kan het kijken naar een film hem weer wat rustiger maken. Ga gezellig bij hem zitten, neem hem op schoot, kriebel lekker door zijn haartjes en hij wordt vanzelf weer chill.

En voor die momenten gaan we dus deze downloadcodes verloten. Dit keer van de film “Pietje Kortstaart”. Heb je nog niet eerder van hem gehoord? Geen probleem, we stellen hem graag aan je voor! Je kunt de trailer van de film hier bekijken!

Pietje Kortstaart

Pietje Kortstaart is een schattige tijdloze animatie die gaat over een verwend katje die zijn staart verloren is. Een echte klassieker in een nieuw, moderner jasje.

Als het op een normale, rustige dag onverwachts begint te stormen wordt Pietje van het rustige platteland meegenomen naar een drukke en vreemde stad. Als nieuwe kat in een vreemde stad is het helemaal niet zo gemakkelijk als dat het lijkt… Maar dan leert Pietje Maya Witbaard kennen en worden ze vriendjes. Samen nemen deze schattige karakters je mee op een avontuur. Pietje Kortstaart is een schattige tijdloze animatie die gaat over een verwend katje die zijn staart verloren is. Een echte klassieker in een nieuw, moderner jasje.

Oorspronkelijk gebaseerd op de boekenreeks Pietje Kortstaart, geschreven door de Zweedse schrijver Gösta Knutsson. Een échte klassieker in een nieuw modern jasje en wordt vertoond op Cinekid. Te zien op: KPN, iTunes, Google Play, Amazon, Cinekid en Telenet TV-Theek. De downloadcodes vertegenwoordigen een waarde van 9,99 euro per download.

lijn groen
Tienermoeder van zestien
lijn groen

Wat verloten we?

We gaan 3 downloadcodes verloten van de leuke kinderfilm “Pietje Kortstaart”!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar winactie@peuteren.nl onder vermelding van ‘Pietje’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 6 november 2020 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

KidsHits 2020
Memory van Zozoville
Scooby-Doo pakket
Domino van Zozoville
Sounds & Senses Smartgames
Puzzel Zozoville
Bram en het droomengeltje

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *