Winactie: 2x 2 Pierre de Doolhofdetective puzzels

Pierre de Doolhofdetective

Komt de lockdown en avondklok jou ook uit je oren, ben je de TV al beu, zijn al je boeken al uitgelezen en kun je ook al geen speelbord meer zien? Dan is het misschien de hoogste tijd voor een uitdagende puzzel. Begin deze maand zijn er twee nieuwe puzzels verschenen van Pierre de Doolhofdetective: Drukke haven en De snoepwinkel.

Pierre de Doolhofdetective puzzel

Elke plaat is een doolhof waar Pierre, zijn vriendin Carmen en hond Dolly hun weg in moeten zien te vinden. Op de poster vind je extra zoekopdrachten en op de achterkant staan alle oplossingen. Het speciale vergrootglas onthult de route door het doolhof!

De grotere puzzelstukken maken deze puzzel geschikt voor jong en wat ouder.. De puzzel wordt geleverd inclusief een dubbelzijdige poster met op de voorkant extra zoekopdrachten en de gehele puzzelplaat en op de achterkant alle oplossingen.De afmeting van de puzzel is 47 x 33 cm en de poster heeft een afmeting van 66 x 47 cm.

Het bijgeleverde vergrootglas met roodfilter toont alle oplossingen die op de achterkant van de poster staan. Maar ieder mens, ieder oog is anders. Het kan dus voorkomen dat de afbeelding anders wordt waargenomen.

lijn groen - Winactie Eenzaam onder mensen
Pierre de Doolhofdetective
lijn groen - Winactie Eenzaam onder mensen

Wat verloten we?

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Pierre de Doolhofdetective
lijn groen peuteren
BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *