Winactie: 2x 2 Pierre de Doolhofdetective puzzels

Pierre de Doolhofdetective

Komt de lockdown en avondklok jou ook uit je oren, ben je de TV al beu, zijn al je boeken al uitgelezen en kun je ook al geen speelbord meer zien? Dan is het misschien de hoogste tijd voor een uitdagende puzzel. Begin deze maand zijn er twee nieuwe puzzels verschenen van Pierre de Doolhofdetective: Drukke haven en De snoepwinkel.

Pierre de Doolhofdetective puzzel

Elke plaat is een doolhof waar Pierre, zijn vriendin Carmen en hond Dolly hun weg in moeten zien te vinden. Op de poster vind je extra zoekopdrachten en op de achterkant staan alle oplossingen. Het speciale vergrootglas onthult de route door het doolhof!

De grotere puzzelstukken maken deze puzzel geschikt voor jong en wat ouder.. De puzzel wordt geleverd inclusief een dubbelzijdige poster met op de voorkant extra zoekopdrachten en de gehele puzzelplaat en op de achterkant alle oplossingen.De afmeting van de puzzel is 47 x 33 cm en de poster heeft een afmeting van 66 x 47 cm.

Het bijgeleverde vergrootglas met roodfilter toont alle oplossingen die op de achterkant van de poster staan. Maar ieder mens, ieder oog is anders. Het kan dus voorkomen dat de afbeelding anders wordt waargenomen.

lijn groen - Winactie Eenzaam onder mensen
Pierre de Doolhofdetective
lijn groen - Winactie Eenzaam onder mensen

Wat verloten we?

We gaan twee puzzel pakketten verloten met daarin de twee nieuwe puzzels Drukke Haven en De Snoepwinkel van Pierre de Doolhofdetective.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar winactie@peuteren.nl onder vermelding van ‘Pierre de Doolhofdetective’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden.
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 15 maart 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaar!

liefs Marion

Onze andere winacties

Coole kikker race
Black Bullet Journalpakket
Nina en de baby
Spellenpakket
Twee peuterpuzzels
Cartoon pakket
Eenzaam onder mensen
Familie Carson Huis VTech
Nijntje boekenpakket

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Pierre de Doolhofdetective
lijn groen peuteren

BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *