Winactie: 2x 2 peuterpuzzels van uitgeverij Lemniscaat

Sinds de invoering van de coronamaatregelen is het weer helemaal hot om te gaan puzzelen. Wat het verband precies is, durf ik je niet te zeggen, maar ik neem aan het dit te maken heeft met het feit dat we steeds minder buiten de deur mogen doen. De hele avond met elkaar pixels kijken, is immers ook niet alles. Een uitdagende puzzel kan dan leuke afleiding geven. In je eentje of samen. Dat laatste is natuurlijk gezelliger. Uitdagende puzzels met meer dan 1000 stukjes voor de volwassenen en vrolijke peuterpuzzels voor de beginnende puzzelaar.

Peuterpuzzels

Jong geleerd is oud gedaan. Plezier krijgen in puzzelen kan op jonge leeftijd al worden meegegeven. En voor peuters is er zoveel leuks te krijgen! Deze maand zijn er weer twee nieuwe peuterpuzzels bij gekomen: ‘Joepie, Joepie’ van Marijke ten Cate en ‘Gewoon Gek’ van Ingrid & Dieter Schubert. In een doos zitten 4 puzzels in een verschillend aantal stukjes en gepresenteerd op een tafel in de doos. De achterkanten van de puzzels hebben allemaal een eigen kleur zodat het kind weet welke stukjes bij welke puzzel horen.

Joepie Joepie – Marijke ten Cate 3+

Vier puzzels om mee te zingen. Op de puzzelplaten staat de tekst van het liedje: 12 stukjes Joepie Joepie, 16 stukjes Papegaaitje leef je nog, 20 stukjes Twee emmertjes water halen en 24 stukjes Ik stond laatst bij een poppenkraam.

Gewoon Gek – Ingrid & Dieter Schuber 3+

Deze puzzels gaan over tegenstellingen. De doos bestaat uit: 12 stukjes Gewoon en Gek, 16 stukjes Slapen en Wakker, 20 stukjes Koud en Warm en 24 stukjes Stout en Lief.

We gaan twee sets met beiden puzzels verloten. En jij kunt hierop kans maken!

lijn groen - Winactie Eenzaam onder mensen
Winactie Eenzaam onder mensen
lijn groen - Winactie Eenzaam onder mensen

Wat verloten we?

We gaan twee pakketten verloten met daarin de Joepie Joepie puzzel van Marijke ten Cate en de Gewoon Gek puzzel van Ingrid & Dieter Schuber.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar winactie@peuteren.nl onder vermelding van ‘Peuterpuzzels’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden. Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 8 maart 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaar!

liefs Marion

Onze andere winacties

Coole kikker race
Black Bullet Journalpakket
Nina en de baby
Pierre de Doolhofdetective
Spellenpakket
Eenzaam onder mensen
Cartoon pakket
Familie Carson Huis VTech
Nijntje boekenpakket

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie peuterpuzzels van Lemniscaat
lijn groen peuteren

BabyBaby

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *