Winactie: 3x Peuterbijbel

Winactie peuterbijbel

Een kind gelovig opvoeden begint vaak met het voorlezen uit de bijbel. De volwassen bijbel leent zich hier niet zo goed voor, want die is niet op peuterniveau geschreven. Gelukkig zijn er ook goede alternatieven die speciaal voor peuters en kleuters zijn geschreven. Op die manier kun je de kleinsten op een fijne manier kennis laten maken met de verhalen uit de bijbel. En zelfs als je niks met het geloof hebt, dan zijn het nog steeds heel mooie verhalen om voor te lezen. En de prachtige illustraties en leuke opdrachten in deze peuterbijbel, maken het feest compleet.

Peuterbijbel

In deze Peuterbijbel van Nederlandse bodem vind je veertig bijbelverhalen voor je peuter. Verhalen uit het oude Testament en verhalen uit het Nieuwe Testament. Verwonder je samen met Adam en Eva over de prachtige tuin. Ga met het volk van God op reis. En ontdek wie het Kind in de stal is. Voorlezen is belangrijk voor peuters. Deze Peuterbijbel maakt het voorlezen tot een feest!

Na elk verhaal is er een opdracht op peuterniveau: benoem de namen van de dieren, bouw de toren van Babel na, vertel wat je graag doet als je bij de zee bent of doe alsof je een slinger hebt en draai deze rond. De sfeervolle illustraties van Marieke ten Berge nodigen je peuter uit om te kijken, alles aan te wijzen en te benoemen. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Willemijn de Weerd is succesvol kinderboekenauteur en vertaler van diverse kinderbijbels. Voor haar boek ‘Ik stuur je de zon’ won ze ‘Het Hoogste Woord’, de prijs voor het beste christelijke kinderboek van 2014.

Peuterbijbel | Willemijn de Weerd | Uitgeverij Royal Jongbloed | 9789033835773

lijn groen - Winactie peuterbijbel
Winactie peuterbijbel
lijn groen - Winactie peuterbijbel

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren van deze Peuterbijbel verloten, geschreven door Willemijn de Weerd en illustraties van Marieke ten Berge.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar winactie@peuteren.nl onder vermelding van ‘peuterbijbel’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 17 december 2020 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Gelukkig opvoeden doe je zo!
Groeimeter Cottonbird
De stad van Heimwee
 Gstaad
Trading Card Game Pokémon Sword & Shield
Boekenpakket Peppa Big
Sinterklaasboeken
CD K3 Dans van de Farao
Magische speelboom
3D puzzel Ravensburger
Bings Kerstfeest en andere verhalen
Activity Partyspel
Astrix & Obelix XXL Romastered
De verlaten bibliotheek

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie peuterbijbel
lijn groen peuteren

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *