Winactie: 3x boekenpakket van Peppa Big

Winactie Peppa Big

De leesvaardigheid en het leesplezier onder kinderen is afgenomen, is gebleken uit recent onderzoek. Entertainment One Licensing lanceert op 16 november een gloednieuwe campagne: #LeesmetPeppa. Hiermee willen ze laten zien dat voorlezen aan de allerkleinsten en lezen met de kinderen niet alleen erg belangrijk is, maar ook heel leuk en gezellig kan zijn. Naast verschillende boeken van de pre-school hit Peppa Big zijn ook gratis doevellen beschikbaar gesteld. Deze bestaan uit verschillende kleurplaten en een doevel waarmee kinderen worden gestimuleerd om een week lang iedere dag te lezen; leuk voor in de klas en thuis.

Wij kunnen deze actie alleen maar ondersteunen en promoten, want wij onderstrepen de gezelligheid en het nut van voorlezen van harte! Vooral deze druilerige dagen lenen zich perfect voor een voorleesmoment. Misschien wel lekker op schoot bij mama of papa, oma of opa. Hoe knus wil je het hebben! En dan in geval met de vriendin van veel kleuter en peuters: Peppa Big!

Peppa Big

Peppa Big heeft al jarenlang een grote aantrekkingskracht op de allerkleinsten. Het schattige biggetje is een beetje ondeugend en beleeft graag avonturen; alledaagse situaties waar de allerkleinsten zich goed in herkennen. De avonturen komen terug in al haar boeken: doeboeken, voorleesboeken en zoekboeken, zodat er voor alle kinderen van 2-5 jaar iets leuks te beleven valt.

Peppa Big, de 4-jarige hoofdrolspeelster van de succesvolle en gelijknamige serie, is de oudste dochter van Papa en Mama Big. Ze houdt van spelen, lol maken, verkleden, buiten spelen en in modderpoelen springen samen met haar broertje George en vriendjes. Voor Peppa is elke dag een avontuur!

En omdat wij voorlezen hartstikke leuk én belangrijk vinden, kun je bij ons nu kans maken op een uitdagend boekenpakket van Peppa Big!

lijn groen
Winactie Peppa Big
lijn groen

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren
BabyBaby

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *