Gratis winactie: De wraak van de Ninja

Winactie De Wraak van Ninja

Joehoe! We mogen weer naar de bioscoop! Met de zomervakantie in het vizier is dat natuurlijk wel zo fijn. Want zes weken, is een behoorlijke tijd om te overbruggen. En als je dit jaar door alle Coronaperikelen er voor kiest om dichtbij huis te blijven, dan kan een bioscoopje een welkome afwisseling zijn! Maar wat ga je daar dan zien? Nou misschien wel “De wraak van de Ninja”. De stoere, nieuwe animatiefilm van Just Film Distribution en Just4Kids is een van origine Deense animatiefilm die het nationale ticketverkooprecord binnen acht dagen heeft verbroken. 

Vanaf vandaag is de kaskraker ook in Nederland te bekijken. De stemmen van de Nederlandse versie worden vertolkt door niemand minder dan de bekende YouTubers Ronald Vledder en Pascal Scherpenkate, TikTokkers en zusjes Sara en Rosa Dol en presentatrice en gamestreamer Marcella de Bie. Al vroeg in de film zal duidelijk worden dat deze animatiefilm niet voor iedereen geschikt is. Maar bij de stoerdere kinderen en volwassen, die tegen een stootje kunnen, krijgt deze brutale ninja al snel een plekje in het hart. Durf jij het aan?

Synopsis

Soms duikt zoete wraak héél onverwachts op. Zo ook bij Alex, die op zijn verjaardag een geblokte ninjapop cadeau krijgt. Alex is een normale tienerjongen die zijn leven niet kan uitstaan. Zijn stiefvader John en stiefbroer Jan zijn bloedirritant en op school worden hij en zijn beste vrienden gepest door de grootste pestkop van de school: Glenn. En dan is Alex ook nog eens verliefd op Jessica, het populairste meisje van de klas. Plotseling gebeurt er iets vets: zijn Ninjapop blijkt geen gewone pop, hij leeft! Hij helpt Alex met gave ninja skills en pusht hem om met meer zelfvertrouwen die pestkop Glenn een lesje te leren en een move te maken naar Jessica. Maar de Ninja is zelf ook op missie… Hij heeft gezworen om wraak te nemen op de gemene speelgoedfabrikant Philip Epermunt. Alex wil niets van geweld weten, maar heeft wél beloofd om de Ninja te helpen. Uiteindelijk leert de Ninja ook een lesje van Alex: een slimme wraakactie zonder geweld werkt soms beter dan je denkt. Benieuwd? Kom maar op als je durft!

Speelduur: 79 minuten
Taal: Nederlands gesproken
Kijkwijzer: 6 + angst + geweld + grof taalgebruik

lijn groen
Winactie De Wraak van Ninja
lijn groen

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben hun prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere bezoekersacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren

BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *