Winactie: 3x Nina en de baby voorleesboek

Nina en de baby

Een tweede zwangerschap is altijd anders, want jullie worden niet alleen papa en mama, maar nu wordt er ook nog eens iemand grote broer of zus! En dat is hartstikke spannend! Want hoe bereid je hem hierop voor? Bij Nina en de baby is dit ook aan de hand. Nina kan ieder moment een broertje of zusje krijgen. Eigenlijk zit Nina hier helemaal niet op te wachten! MIsschien is dit gevoel wel heel herkenbaar voor je eigen peuter of kleuter. Samen lezen uit dit bijzondere prentenboek, kan gevoelens en onzekerheden bespreekbaar maken.

Nina en de baby

Het broertje of zusje van Nina kan elk moment geboren worden. Maar van Nina hoeft dat helemaal niet. Wat heb je nou aan een baby? Ze wil liever een konijntje. Maar dan ontmoet ze de broertjes en zusjes van Maxi en verandert alles. Een lief verhaal over de verwarrende gevoelens van een peuter of kleuter bij de komst van een nieuwe baby, met positieve focus op hoe leuk broertjes en zusjes blijken te zijn!

Nina en de baby | Marianne Witte | De Vier Windstreken

lijn groen - Winactie Eenzaam onder mensen
Nina en de baby
lijn groen - Winactie Eenzaam onder mensen

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van het kinderboek Nina en de baby van De Vier Windstreken.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar winactie@peuteren.nl onder vermelding van ‘Nina’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden.
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 17 maart 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaar!

liefs Marion

Onze andere winacties

Coole kikker race
Black Bullet Journalpakket
Pierre de Doolhofdetective
Spellenpakket
Twee peuterpuzzels
Cartoon pakket
Eenzaam onder mensen
Familie Carson Huis VTech
Nijntje boekenpakket

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Nina en de baby
lijn groen peuteren

BabyBaby

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *