Winactie: 3x Nina en de baby voorleesboek

Nina en de baby

Een tweede zwangerschap is altijd anders, want jullie worden niet alleen papa en mama, maar nu wordt er ook nog eens iemand grote broer of zus! En dat is hartstikke spannend! Want hoe bereid je hem hierop voor? Bij Nina en de baby is dit ook aan de hand. Nina kan ieder moment een broertje of zusje krijgen. Eigenlijk zit Nina hier helemaal niet op te wachten! MIsschien is dit gevoel wel heel herkenbaar voor je eigen peuter of kleuter. Samen lezen uit dit bijzondere prentenboek, kan gevoelens en onzekerheden bespreekbaar maken.

Nina en de baby

Het broertje of zusje van Nina kan elk moment geboren worden. Maar van Nina hoeft dat helemaal niet. Wat heb je nou aan een baby? Ze wil liever een konijntje. Maar dan ontmoet ze de broertjes en zusjes van Maxi en verandert alles. Een lief verhaal over de verwarrende gevoelens van een peuter of kleuter bij de komst van een nieuwe baby, met positieve focus op hoe leuk broertjes en zusjes blijken te zijn!

Nina en de baby | Marianne Witte | De Vier Windstreken

lijn groen - Winactie Eenzaam onder mensen
Nina en de baby
lijn groen - Winactie Eenzaam onder mensen

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Nina en de baby
lijn groen peuteren
BabyBaby

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *