Gratis winactie: 1x Muursticker voor de kinderkamer

Vind jij die witte muren ook zo saai in de kinderkamer? Twee linkerhanden op gebied van tekenen en schilderen? Dan is een muursticker misschien wel een heel goed idee! De kinderkamer inrichten is een leuke klus en uiteraard wil je dit ook zo gezellig mogelijk maken voor je zoon of dochter. Een kinderkamer is immers pas echt een kinderkamer als het vrolijk en kleurrijk is. Het uitzoeken van het meubilair is niet zo moeilijk, hooguit dat er heel veel keuze is en je niet meer weet wat je moet kiezen. Maar hoe maak je ook de muren een geheel met de leuke spullen van de kamer? Inderdaad: door ook de muren een echte kinderkameruitstraling te geven! Pimpen die muren dus!

Muurstickers

Op deze witte muren kan je je eindeloos uitleven met muurstickers! Uiteraard kan dit ook op andere effen kleuren, maar dan zal je wel moeten opletten of de kleuren van de sticker dan uitkomen met de muurkleur. Er is echt gigantisch veel variatie hierin. Ga je voor sterretjes (ook leuk voor op het plafond…), cactussen of bijvoorbeeld wolken? Of kies je liever voor hele taferelen zoals een tak met aapjes eraan of verschillende bosdieren bij elkaar?

Een muursticker kopen met een tekst kan ook, zelfs met een eigen tekst! Leuk om zo de naam van je kindje op de muur te plakken of een lieve wens. Maar je kunt ook een muursticker met disneyfiguren, kiezen, of… Nou ja, misschien kan je beter vertellen wat er niet kan om eerder klaar te zijn!

lijn groen
Muursticker
lijn groen

Wat verloten we?

We gaan deze prachtige muursticker verloten! Hiermee tover je de kinderkamer direct om in een soort sprookjesland.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar winactie@peuteren.nl onder vermelding van ‘Muursticker’. Vermeld hierbij het vijftiende woord van de eerste alinea op deze pagina! Vergeet niet je naam en adres te vermelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 17 september 2020 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaar!

liefs Marion

Onze andere winacties

Bram en het droomengeltje
Brandweerkazerne VTech & Toet Toet Cory Carson
Trice van Identity Games
Spel van Bioviva
De dans van de tulpen
Poster van Cotton Bird

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren

BabyBaby

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *