Gratis winactie: 1x Muursticker voor de kinderkamer

Muursticker

Vind jij die witte muren ook zo saai in de kinderkamer? Twee linkerhanden op gebied van tekenen en schilderen? Dan is een muursticker misschien wel een heel goed idee! De kinderkamer inrichten is een leuke klus en uiteraard wil je dit ook zo gezellig mogelijk maken voor je zoon of dochter. Een kinderkamer is immers pas echt een kinderkamer als het vrolijk en kleurrijk is. Het uitzoeken van het meubilair is niet zo moeilijk, hooguit dat er heel veel keuze is en je niet meer weet wat je moet kiezen. Maar hoe maak je ook de muren een geheel met de leuke spullen van de kamer? Inderdaad: door ook de muren een echte kinderkameruitstraling te geven! Pimpen die muren dus!

Muurstickers

Op deze witte muren kan je je eindeloos uitleven met muurstickers! Uiteraard kan dit ook op andere effen kleuren, maar dan zal je wel moeten opletten of de kleuren van de sticker dan uitkomen met de muurkleur. Er is echt gigantisch veel variatie hierin. Ga je voor sterretjes (ook leuk voor op het plafond…), cactussen of bijvoorbeeld wolken? Of kies je liever voor hele taferelen zoals een tak met aapjes eraan of verschillende bosdieren bij elkaar?

Een muursticker kopen met een tekst kan ook, zelfs met een eigen tekst! Leuk om zo de naam van je kindje op de muur te plakken of een lieve wens. Maar je kunt ook een muursticker met disneyfiguren, kiezen, of… Nou ja, misschien kan je beter vertellen wat er niet kan om eerder klaar te zijn!

lijn groen
Muursticker
lijn groen

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben hun prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere bezoekersacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren
BabyBaby

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *