Winactie: 2x Zozoville Memoryspel

Memory Same Same van Zozoville

De derde en tevens laatste week dat we leuke nieuwe spellen van Zozoville gaan verloten! Na het Domino spel en de grappige Bedtime Stories puzzels, kun je dit keer kans maken op een super leuk memory spel! Memory is (en blijft) leuk voor kids vanaf 4 jaar. Iedere keer dat je het opnieuw speelt, is het uitdagend en spannend.

Memory

Dit memoryspel van Zozoville “Same Same”, bestaat uit 24 paren van aansprekende monsters. Memory is een gezelschapsspel dat een beroep doet op het kortetermijngeheugen van de spelers. Het spel is door William Hurter ontwikkeld en verscheen voor het eerst in 1959 bij Ravensburger waar meer dan 50 miljoen exemplaren (in 70 landen) van zijn verkocht.

Het spel stamt waarschijnlijk uit Japan waar een soortgelijk spel genaamd “kai-awase” uit de zestiende eeuw bekend is. En nu, anno 2020, dus ook in een monsterversie van Zozoville! En jij kunt kans maken om dit spel te winnen!

Zozoville

Zozoville is bedacht door Johan Potma en Mateo. Niemand is perfect, in een ieder van ons schuilt wel een monstertje. Johan Potma en Mateo Dineen zijn kunstenaars en de geestelijke vaders van de monsters in Zozoville; ze laten iedereen zien dat die monstertjes om te knuffelen zijn! Ze plaatsen de monsters in herkenbare situaties en laten zo zien dat niemand perfect is. De wereld van Zozoville bestaat nu uit houten schilderijen, boeken, kalenders, prenten, posters en puzzels voor volwassenen. In september wordt de collectie uitgebreid met spellen en kinderpuzzels voor kinderen vanaf vier jaar. 

lijn groen
Memory Same Same van Zozoville
lijn groen

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren
BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *