Gratis winactie: Mam, vertel eens

Winactie - Mam vertel eens

Met het geven van dit boek, krijg je waardevolle verhalen retour. Mooie herinneringen die kunnen worden gedeeld en op deze manier voor altijd bewaard kunnen worden. Juist in deze maatschappij waarin zoveel vergankelijk is, is het delen van herinneringen waardevol. Het brengt mensen dichter bij elkaar. In het boek staan zoveel bijzondere vragen over onderwerpen waar je wellicht nooit eerder met je moeder over hebt gesproken. Maar het is natuurlijk ook een prachtig naslagwerk om zelf in te vullen, voor je kinderen.

Maar ook de vaders en oma’s worden niet vergeten, want naast deze versie, speciaal voor moeders, is er ook een Pap, vertel eens en een Oma, vertel eens. Zodat ook hun herinneringen voor altijd bewaard kunnen worden in een mooi naslagwerk. Mocht je je moeder ergens mee willen verrassen én gelijktijdig jezelf, dan is dit absoluut een goede tip.

Mam, vertel eens

Het boek is een prachtig cadeau, vol leuke en grappige vragen aan je moeder. Denk aan vragen zoals: Mam, wat was vroeger jouw lievelingseten? Op wie vind jij dat ik het meest lijk? Welke plekken moet iedereen in zijn leven gezien hebben? Naarmate je ouder wordt, worden deze antwoorden steeds waardevoller. Zeker op het moment dat je de vragen niet meer kunt stellen…

Elma van Vliet is bekend geworden met het boek Mam, vertel eens, dat ze maakte voor haar moeder toen die ernstig ziek werd en ze haar nog zoveel wilde vragen. 

Mam vertel eens | 9789000372461 

lijn groen
Winactie: Mam vertel eens
lijn groen

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars zijn getrokken en hebben hun prijs toegestuurd gekregen.

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© foto: 123rf.com

lijn groen peuteren

BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *