Winactie: 1x Magische Speelboom van Klorofil

De magische speelboom

Welkom in de magische wereld van Klorofil, de wereld waar magie en spel samen komen. Een wereld met vriendelijke dieren en harmonie voor de natuur. Wat zou dat een magische wereld zijn! De dieren spelen verstoppertje en tikkertje, klimmen in de bomen, rennen achter elkaar, vieren feest en lachen met elkaar. En als ze moe zijn, rusten ze uit en eten wat in de Magische speelboom. Misschien vallen ze zelfs in slaap, zodat je de volgende dag weer uitgerust zijn voor nieuwe avonturen.

De Magische speelboom

Druk op het knopje en ”POP”! de nieuwe Magische Speelboom opent en onthult al zijn geheimen: een slaapkamer, badkamer, keuken, woonkamer en zelfs een garage! In de Magische Wereld van de Klorofil staan de natuur en haar bewoners centraal en met een nostalgische knipoog, kunnen kinderen eindeloos fantaseren over de mooiste avonturen met de vriendelijke dierenfamilies die er wonen, spelen en werken.

In de Magische Speelboom zijn veel activiteiten om te ontdekken: een lift (kan op en neer), een struik met een verborgen ruimte, een auto en een schommel. Alles om verhalen te creëren en samen te spelen! De Magische speelboom bestaat uit: 2 poppetjes (Eliot de Vos & Ruby de Beer) en 12 accessoires (auto, struik, schommel, bedden, bank, tafel en stoelen).

De speelboom is geschikt vanaf 18 maanden.

lijn groen
De magische speelboom
lijn groen

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren
BabyBaby

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *