Winactie: 3x La Cucaracha van Ravensburger

My first La Cucaracha

Herfst en winter zijn natuurlijk de uitgelezen seizoenen voor gezellige avonden rondom de eettafel. Gezelligheid met elkaar, lachen, genieten en vooral heel veel tijd voor elkaar. Laat de wind maar waaien, laat de regen maar vallen, binnen is het gezellig en droog. Misschien hoor je de open haard wel knisperen en ruik je de zoete geur van geurkaarsen.
Maar wat gaan we deze maanden spelen? Misschien wel My first La Cucaracha van Ravensburger. Een vrolijk bordspel voor kinderen vanaf drie jaar.

My first La Cucaracha

In dit spel draait alle om een bewegende kakkerlak. Net als bij alle andere spellen binnen de La Cucarcha-serie. Als je My First La Cucaracha speelt, gebeurt er altijd wat. Allereerst is het leuk om het spel (samen met een volwassene) in elkaar te zetten en de HEXBUG® nano® even uit te proberen. Het is net een echte kakkerlak die razendsnel alle kanten op loopt. Zodra je haar in het speelveld zet, flitst ze door de voorraadkamer om zo veel mogelijk eten door de gaten en kieren van de plankenvloer van het speelveld te schuiven. Wie raakt als eerste al zijn voerballetjes kwijt? Dat is de opdracht tijdens dit hilarische spel! 

Laat mama-kakkerlak jouw eten verdwijnen?

Maar hoe werkt het? Allereerst pakken alle spelers een voorraadkist en hun vier voerballetjes in dezelfde kleur. Vervolgens leggen alle spelers één voerballetje op het startveld. Nu kan het spel beginnen! De jongste speler zet mama-kakkerlak aan en zet haar in de richting van de pijl op het startveld. Nu flitst ze door de voorraadkamer op zoek naar eten voor haar baby’s. Laat ze jouw balletje door één van de gaten in de vloer verdwijnen? Leg dan gelijk weer een nieuw balletje op één van de startvelden. Zodra het laatste balletje van een speler in een gat valt, is het spel afgelopen en heeft deze speler gewonnen.

My first La cucaracha – Ravensburger – 37,99 euro

lijn groen
My first La Cucaracha
lijn groen

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren


BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *