Winactie: 3x La Cucaracha van Ravensburger

My first La Cucaracha

Herfst en winter zijn natuurlijk de uitgelezen seizoenen voor gezellige avonden rondom de eettafel. Gezelligheid met elkaar, lachen, genieten en vooral heel veel tijd voor elkaar. Laat de wind maar waaien, laat de regen maar vallen, binnen is het gezellig en droog. Misschien hoor je de open haard wel knisperen en ruik je de zoete geur van geurkaarsen.
Maar wat gaan we deze maanden spelen? Misschien wel My first La Cucaracha van Ravensburger. Een vrolijk bordspel voor kinderen vanaf drie jaar.

My first La Cucaracha

In dit spel draait alle om een bewegende kakkerlak. Net als bij alle andere spellen binnen de La Cucarcha-serie. Als je My First La Cucaracha speelt, gebeurt er altijd wat. Allereerst is het leuk om het spel (samen met een volwassene) in elkaar te zetten en de HEXBUG® nano® even uit te proberen. Het is net een echte kakkerlak die razendsnel alle kanten op loopt. Zodra je haar in het speelveld zet, flitst ze door de voorraadkamer om zo veel mogelijk eten door de gaten en kieren van de plankenvloer van het speelveld te schuiven. Wie raakt als eerste al zijn voerballetjes kwijt? Dat is de opdracht tijdens dit hilarische spel! 

Laat mama-kakkerlak jouw eten verdwijnen?

Maar hoe werkt het? Allereerst pakken alle spelers een voorraadkist en hun vier voerballetjes in dezelfde kleur. Vervolgens leggen alle spelers één voerballetje op het startveld. Nu kan het spel beginnen! De jongste speler zet mama-kakkerlak aan en zet haar in de richting van de pijl op het startveld. Nu flitst ze door de voorraadkamer op zoek naar eten voor haar baby’s. Laat ze jouw balletje door één van de gaten in de vloer verdwijnen? Leg dan gelijk weer een nieuw balletje op één van de startvelden. Zodra het laatste balletje van een speler in een gat valt, is het spel afgelopen en heeft deze speler gewonnen.

My first La cucaracha – Ravensburger – 37,99 euro

lijn groen
My first La Cucaracha
lijn groen

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van dit vrolijke kakkerlakkenspel My first La cucaracha van Ravensbuger.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar winactie@peuteren.nl onder vermelding van ‘kakkerlak’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 10 december 2020 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Gelukkig opvoeden doe je zo!
Groeimeter Cottonbird
De stad van Heimwee
Gstaad
Peuterbijbel
Trading Card Game Pokémon Sword & Shield
Peppa Big boekenpakket
3 Sinterklaasboeken
CD K3 Dans van de Farao
Magische speelboom
3D puzzel Ravensburger
Bings Kerstfeest en andere verhalen
Activity Partyspel
Astrix & Obelix XXL Romastered
De verlaten bibliotheek

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuterenBabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *