Gratis winactie – Hey Reader! De kinderboekenclub

Sommige kinderen zijn echte boekenwurmen, anderen hebben wat meer moeite om zich ertoe te zetten. Die hebben soms een kleine beetje aansporing nodig. Hoort jouw kind ook bij deze groep en zou je hem graag wat meer met zijn neus in een boek willen zien? Wellicht is een lidmaatschap op Hey Reader! dan een goed idee. Nog niet eerder van deze kinderboekenclub gehoord? Dan leg ik het graag even uit!

Hey Reader!

Hey Reader! is de nieuwe maandelijkse kinderboekenclub. De afgelopen maanden is veelvuldig in het nieuws geweest dat Nederlandse kinderen steeds minder lezen. Hun voorkeur gaat uit naar andere vrijetijdsbestedingen, terwijl lezen juist heel leuk en ook belangrijk is. Wie in zijn vrije tijd voor het plezier leest, ziet zijn woordenschat en taalvaardigheid groeien waardoor de interesse groeit om vaker te gaan lezen. Leze is ook superbelangrijk voor het ontwikkelen van inlevingsvermogen en sociale vaardigheden.

Hey Reader kent drie verschillende leeftijdscategorieën:

4 – 5 jaar
6 – 7 jaar
8 – 9 jaar

lijn groen
Hey Reader!
lijn groen

Welkomstbox

In de welkomstbox vind je naast het boek van de maand ook de superleeskalender je zelf de week kunt plannen (inclusief leestijd natuurlijk) met leuke magneetjes, een speciale pen en een brochure met leestips en leuke weetjes. In de opvolgende dozen zit altijd een creatieve knutselwerkje of een spel dat past bij het thema van het boek. In overleg met de Nederlandse en Vlaamse kinderboekenuitgeverijen worden er door een boekexpert iedere maand nieuwe boeken uitgekozen. Hierbij wordt er altijd gekozen voor kwaliteit: hardcovers, vol prachtige illustraties en spannende verhalen.

Het is voor kinderen een feestje om de box op de deurmat te vinden én vervolgens te unboxen. Spannend om te ontdekken wat er dit keer weer bezorgd is!

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben hun prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere bezoekersacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren
BabyBaby

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *