Gratis winactie – Hey Reader! De kinderboekenclub

Sommige kinderen zijn echte boekenwurmen, anderen hebben wat meer moeite om zich ertoe te zetten. Die hebben soms een kleine beetje aansporing nodig. Hoort jouw kind ook bij deze groep en zou je hem graag wat meer met zijn neus in een boek willen zien? Wellicht is een lidmaatschap op Hey Reader! dan een goed idee. Nog niet eerder van deze kinderboekenclub gehoord? Dan leg ik het graag even uit!

Hey Reader!

Hey Reader! is de nieuwe maandelijkse kinderboekenclub. De afgelopen maanden is veelvuldig in het nieuws geweest dat Nederlandse kinderen steeds minder lezen. Hun voorkeur gaat uit naar andere vrijetijdsbestedingen, terwijl lezen juist heel leuk en ook belangrijk is. Wie in zijn vrije tijd voor het plezier leest, ziet zijn woordenschat en taalvaardigheid groeien waardoor de interesse groeit om vaker te gaan lezen. Leze is ook superbelangrijk voor het ontwikkelen van inlevingsvermogen en sociale vaardigheden.

Hey Reader kent drie verschillende leeftijdscategorieën:

4 – 5 jaar
6 – 7 jaar
8 – 9 jaar

lijn groen
Hey Reader!
lijn groen

Welkomstbox

In de welkomstbox vind je naast het boek van de maand ook de superleeskalender je zelf de week kunt plannen (inclusief leestijd natuurlijk) met leuke magneetjes, een speciale pen en een brochure met leestips en leuke weetjes. In de opvolgende dozen zit altijd een creatieve knutselwerkje of een spel dat past bij het thema van het boek. In overleg met de Nederlandse en Vlaamse kinderboekenuitgeverijen worden er door een boekexpert iedere maand nieuwe boeken uitgekozen. Hierbij wordt er altijd gekozen voor kwaliteit: hardcovers, vol prachtige illustraties en spannende verhalen.

Het is voor kinderen een feestje om de box op de deurmat te vinden én vervolgens te unboxen. Spannend om te ontdekken wat er dit keer weer bezorgd is!

Wat verloten we?

We gaan drie Hey Reader! welkomspakketten verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar winactie@peuteren.nl onder vermelding van ‘hey’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden en laat ons weten naar welke leeftijdscategorie je voorkeur gaat.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 4 juli 2020 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

De wraak van de Ninja
Weetjes kwartet

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© foto: 123rf.com

lijn groen peuteren

BabyBaby

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *