Winactie: 3x Gstaad van Kiki van Dijk

Als vader of moeder leid je doorgaans een druk leven waarin heel wat ballen hoog gehouden moeten worden. Natuurlijk staat de verzorging van het gezin op nummer één, gevolgd door werk, sociale contacten, voldoende beweging en tijd voor jezelf. Vaak schiet dat laatste er een beetje bij in, als een soort “sluitpost”, terwijl het juist hartstikke belangrijk is om voldoende tijd voor jezelf te nemen. Alleen als je ook voldoende ontspant, kan de boog regelmatig strak gespannen zijn en kun je een goede ouder zijn. Ontspannen kan op veel manieren, bijvoorbeeld met een goed boek. Wat dacht je van de nieuwe van Kiki van Dijk: “Gstaad”? Waar gaat deze nieuwe thriller eigenlijk over?

Gstaad

Als de teruggetrokken journaliste Puck op de redactie zegt dat ze haar buurman verdenkt van spionage, stuurt haar chef haar onder het mom van ‘overwerkt’ mee op een persreis naar Zwitserland. Ze bezoeken het mondaine skioord Gstaad waar Puck zich stierlijk verveeld. Totdat de directrice van een elitaire kostschool wordt vermoord.

Ineens raakt Puck verstrikt in een web van leugens en verraad. Als dan onverwacht haar ex Matz opduikt, ontdekt ze een duister geheim en blijkt dat ook haar eigen leven gevaar loopt. Zal ze op tijd achter de waarheid komen?

Gstaad | Kiki van Dijk | 9789401626163 | Xander Uitgevers

lijn groen - Winactie peuterbijbel
Winactie Gstaad van Kiki van Dijk
lijn groen - Winactie peuterbijbel

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie Gstaad van Kiki van Dijk
lijn groen peuteren

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *