Winactie: 3x groeimeter van Cottonbird

Winactie: Groeimeter Cottonbird

Met de feestdagen voor de deur ben je vast op zoek naar leuke cadeautjes! Of misschien gaat je beste vriendin of zusje wel bevallen en staat er op korte termijn een kraambezoekje in je agenda. Allemaal goede redenen om iemand te verwennen. Je kunt hierbij denken aan een bos bloemen, een doos chocolade of een goed boek, maar je als je nou echt een origineel cadeau wilt geven, kijk dan eens naar deze tips. In deze blog staan de leukste tips met onder andere producten van Cottonbird. Daar kun je bijvoorbeeld een gepersonaliseerde groeimeter bestellen!

De groeimeter van Cottonbird

Bij Cottonbird zijn prachtige sfeervolle groeimeters verkrijgbaar waar je de naam, geboortedatum en geboortemaat van je baby op kunt laten drukken. Hoe leuk is dat! Je kunt kiezen uit diverse afbeeldingen, maar het zijn allemaal groeimeters om verliefd op te worden en die stuk voor stuk een leuk decoratief element vormen voor in de kinderkamer. En hoe mooi is deze herinnering voor later, want voor je het weet steekt zoon of dochter een kop boven de ouders uit! Een prachtig cadeau om te geven en een nog mooier cadeau om te krijgen. En wil je hem gewoon voor jezelf houden? Dan is daar ook he-le-maal niks mis mee!

De groeimeters zijn te personaliseren met de voornaam, geboortedatum en geboortemaat van je kindje.
De meetlint begint bij 55 cm en eindigt bij 160 cm.
Plaats de groeimeter 55 cm vanaf de grond tegen de muur aan.

lijn groen - Winactie peuterbijbel
Winactie: Groeimeter Cottonbird
lijn groen - Winactie peuterbijbel

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie: Groeimeter Cottonbird
lijn groen peuteren

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *