Winactie: 2x Familie Carson huis van VTech

Winactie: Familie Carson huis VTech

Produceren van tijdloos speelgoed is al jaren corebusiness van VTech. De fabrikant kondigt nu aan dat de komende jaren het productieproces, keuze voor materialen en verregaande recycling van zowel speelgoed als verpakkingsmaterialen zullen bijdragen aan een groenere wereld. VTech bekent kleur, de duurzaamheidsbelofte voor 2030 is groen! Het zal in alle landen waar het slimme speelgoed wordt verkocht dit jaar al zichtbaar worden. Ook in het assortiment.

Dit jaar zal VTech de eerste eco-vriendelijke productlijnen introduceren. Over vier jaar, in 2025, is alle blisterverpakking die nu nog op fossiele basis wordt geproduceerd, vervangen door plantaardige alternatieven. Ook worden uitvoerige handleidingen zo herschreven dat ze 70% minder papier vragen. In 2030 wil VTech zover zijn dat alle producten waarin plastics op fossiele basis voorkomen bestaan uit duurzame alternatieven.

Wat voor de dozen geldt, geldt ook voor de inhoud, elektronica. Gebruikt speelgoed verwerkt VTech vanaf nu in samenwerking met toonaangevende recyclingexperts op het gebied van elektrische en elektronische apparatuur. Techniek krijgt een tweede leven, zonder een extra footprint achter te laten.

Om dit heugelijke groene feit te vieren, gaan we een mooie prijs verloten, namelijk 2 exemplaren van het Familie Carson Huis!

Welkom, in het Familie Carson Huis!

Elke ruimte van het huis is voorzien van volledig ingerichte kamers, waardoor verhalen groeien en interactie tussen de Carson’s geen moment stilvalt. Zo heeft hoofdrolspeler Cory zijn eigen kamer inclusief bewegende wasplaats en king size bed, waar Cory elke ochtend zo uit gelanceerd wordt. Mama settelt zich graag beneden voor de tv en zusje Chrissy pikt snel de plaats op de luie stoel in! De woonkamer leent zich perfect voor rollenspel.

Meubeltjes verschuiven, de deur open en weer dicht. Zelfs de muziek van DJ Loco is te horen! Het huis bied aan beide kanten speelplezier is inklapbaar. En als mama even eten gaat maken, springen Cory en Chrissy samen op de stoel voor de tv. “Geen ruzie kids, in dit huis is plaats genoeg voor iedereen” horen we papa Carson op de achtergrond zeggen! Want ook papa Carson heeft met zijn stem een rol in dit huis! Samen beslissen ze wat ze vandaag op tv gaan kijken. ’s avonds komen Benny, Bibi en Bella nog even langs (apart verkrijgbaar).  Vervelen is er zeker niet bij. Dit Familie Carson Huis is zo groot, met zoveel mogelijkheden, dat er altijd wat te doen is met plaats genoeg voor iedereen!

Familie Carson Huis! – VTech – 1 – 5 jaar

lijn groen - Winactie peuterbijbel
Winactie: Familie Carson huis VTech
lijn groen - Winactie peuterbijbel

Wat verloten we?

We gaan twee exemplaren verloten van het Familie Carson Huis van VTech. Dit speelgoed staat garant voor veel speelplezier voor kids van 1 tot 5 jaar.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar winactie@peuteren.nl onder vermelding van ‘Carson’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 28 februari 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaar!

liefs Marion

Onze andere winacties

Coole kikker race
Black Bullet Journalpakket
Nina en de baby
Pierre de Doolhofdetective
Spellenpakket
Twee peuterpuzzels van Lemnicaat
Cartoon pakket
Eenzaam onder mensen
Nijntje boekenpakket

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie: Familie Carson huis VTech
lijn groen peuteren

BabyBaby

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *