Winactie: 3x De stad van heimwee

Winactie De stad van heimwee van Patty Harpenau

Ben jij ook zo gek op lezen? Even ontsnappen aan de werkelijkheid of de drukte van de dag tijdens een moment voor jezelf? Heerlijk! Warme bak thee erbij, misschien een muziekje op de achtergrond en jezelf verliezen in de woorden van een intrigerende roman of spannend avontuur. Ik vind het heerlijk en ik neem er eerlijk gezegd veel te weinig tijd voor. Als werkende moeder is er namelijk altijd wel “iets” te doen, zelfs als je even niets hoeft te doen. Dat is voor jou vast en zeker herkenbaar. Misschien een goed voornemen voor de komende tijd: Meer quality Me-Time! En om dit goede voornemen te vieren, verloten wij dit nieuwe boek van Patty Harpenau: De stad van heimwee.

De stad van heimwee

In ‘De stad van heimwee’ volgen we Max, die opgroeit in Buenos Aires als zoon van een fascistische vader. Max vertrekt naar New York om zijn schrijversdroom na te jagen en ontmoet de liefde van zijn leven. Hij weet dan nog niet wie zij is en ook zijn eigen ware identiteit moet nog aan hem worden onthuld…

Patty Harpenau speelt een ingenieus spel met haar lezers en creëert opnieuw een waanzinnig mooie, magische en ontroerende roman over familie, liefde en identiteit.

De stad van Heimwee | Patty Harpenau | 9789401612654  | Xander Uitgevers

lijn groen - Winactie peuterbijbel
Winactie De stad van heimwee van Patty Harpenau
lijn groen - Winactie peuterbijbel

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie: De stad van heimwee
lijn groen peuteren

BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *