Gratis winactie: 3x De dans van de tulpen

De dans van de tulpen

Nog een paar dagen en we kunnen de herfst weer begroeten. De zomer met zijn prachtige zwoele dagen en fijne lange avonden, laten we weer achter ons. Toch heeft de herfst ook genoeg om ons te bekoren. Denk aan gezellige avonden met elkaar, terwijl de wind rond het huis giert en de regen tegen het raam slaat, voelt het binnen extra knus en gezellig. Heerlijk met een kneuterig dekentje op de bank. Laat de kaarsjes maar branden, de open haard knetteren en de gezelligheid maar vloeien. Misschien met elkaar, maar met een goed boek is het net zo fijn vertoeven. Wat dacht je van deze spannende thriller: De dans van de tulpen van Ibon Martin. Trek het dekentje maar iets hoger op…

De dans van de tulpen – Ibon Martin

De dans van de tulpen speelt zich af op een buitengewone locatie, Urdaibai, een van de meest bijzondere plekken van Baskenland. Een estuarium met wat kleine dorpjes vormt het hart van de streek waar het ritme van de oceaan en het woeste tij alles bepaalt.
Natalia, een bekende radiopresentatrice, wordt overreden door een trein. De machinist is haar man. Als hij haar ziet, vastgebonden op de rails met een delicate tulp in haar handen, is het al te laat. De felrode bloem is even mooi als zeldzaam in november. De heftige moordscène wordt live uitgezonden op Facebook. En Natalia blijft niet het enige slachtoffer…

Een ondoorgrondelijke moordenaar met een verontrustende handtekening: bloedrode tulpen die achterblijven bij de vermoorde vrouwen. De slachtoffers hebben geen enkele relatie met elkaar, behalve steeds die vreselijke enscenering van hun dood en de griezelige aanwezigheid van verse tulpen in een seizoen waarin ze niet horen te bloeien.
Inspecteur Ane Cestero reist af naar de regio om de complexe en hyperintelligente moordenaar in de val te lokken, een moordenaar die de schoonheid, rust en natuur van Urdaibai voor altijd zal veranderen.

De dans van de Tulpen | Ibon Martin | Xander Uitgevers | 9789401612951 

lijn groen
De dans van de tulpen
lijn groen

Wat verloten we?

We gaan 3 exemplaren verloten van de superspannende thriller: De dans van de tulpen van Ibon Martin (Xander Uitgevers).

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar winactie@peuteren.nl onder vermelding van ‘Tulpen’. Vermeld hierbij jouw lievelingsbloemen! Vergeet niet je naam en adres te vermelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 8 oktober 2020 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Bram en het droomengeltje
Brandweerkazerne VTech & Toet Toet Cory Carson
Trice van Identity Games
Spel van Bioviva
Poster van Cotton Bird
Muursticker voor de kinderkamer

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren

BabyBaby

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *