Winactie: 3x CD K3 Dans van de Farao

De dans van de Farao

K3 draait al heel wat jaartjes meem, namelijk vanaf 1998. Oorspronkelijk in de samenstelling van Karen, Kristel en Kathleen (vandaar de naam K3) en inmiddels wordt K3 gevormd door Klaasje, Hanne en Marthe. Geen drie K’s meer, maar nog net zo populair. De groep richt zich voornamelijk op jeugdig publiek en dat doen ze goed. Met vrolijke liedjes en dansjes veroveren ze keer op keer de harten van kids. De nummers worden steevast geschreven door Miguel Wiels, Alain VandePutte en Peter Gillis, onder de vlag van Studio 100.

K3 is natuurlijk veel meer dan alleen maar een meidengroep! Zo speelden ze de hoofdrol in diverse bioscoopfilms, waaronder de nieuwste: Dans van de Farao!

Dans van de Farao

Inmiddels is er weer een gloednieuw album uitgekomen met als titel: “Dans van de Farao”. Op de CD staan weer 12 super leuke liedjes, waarvan de helft afkomstig uit de nieuwe K3-film (met de gelijknamige naam) die half december in première gaat! De CD bevat onder meer de hitsingles Bubbel & Bikini vol zand. Voor de kleine K3-fan absoluut een CD die niet mag ontbreken. Dit wordt weer zingen en dansen!

Tracklist Dans van de Farao

 1. Dans van de Farao
 2. Bikini vol zand
 3. Bubbel
 4. Vriend of vriendin (S.O.S.)
 5. Jij en ik
 6. Piramide van liefde
 7. Een beetje liefde
 8. Voel je die zon
 9. Wat ik wensen zou
 10. Hallelujah, het is zomer
 11. Vogeltjes
 12. Hallo!

En als je zo’n kleine K3-fan in huis hebt rondlopen, hebben we goed nieuws! Want wij gaan drie exemplaren van deze vrolijke CD verloten! En jij kunt dus kans maken om deze CD te winnen! Dansen en zingen jullie straks rond op de vrolijke muziek van K3? En welk liedje is jullie favoriet?

lijn groen
De dans van de Farao
lijn groen

Afgerond

Deze actie met de CD van K3 is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren
BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *