winactie: 3x Coole kikker race

Coole kikker race

Vanavond is er weer een persconferentie en zullen er weer nieuwe maatregelen afgekondigd worden. Waarschijnlijk krijgen we een klein beetje versoepeling zodat we onze haren (en hopelijk nagels) weer kunnen laten doen, maar heel veel maatregelen worden er naar alle waarschijnlijkheid nog niet ingetrokken. We moeten ons dus nog een tijdje zelf zien te vermaken. Op zich is dat natuurlijk prima mogelijk! Er zijn genoeg leuke dingen die je thuis kunt doen: een boek lezen, muziek luisteren, knutselen, dansen, een spannende film kijken, een boom met elkaar opzetten, puzzelen of een bordspel met elkaar doen. Leuk voor jong en oud(er).

Coole kikker race

Begin deze maand is het bordspel Coole kikker race verschenen. Coole kikker race is een eenvoudig bordspel voor kinderen van 4 jaar en ouder. Lukt het om jouw kikker, al smikkelend en smullend van insecten, als eerste aan de overkant van het bord te krijgen?

Kies je favoriete kikker en gooi met de insectendobbelsteen. Staat het insect dat je hebt gegooid in het vakje naast je? Verschuif je kikker dan naar dat vakje. Heb je geen insect gegooid, dan is de volgende speler aan de beurt. Staat er al een andere speler in het vakje? Jaag die dan gauw weg en stuur hem terug naar af! Deze Coole kikker race is een combinatie van slimmigheid en geluk. Een erg leuk spel voor het hele gezin en je kunt hem nu hier winnen, want we gaan drie exemplaren verloten!

lijn groen - Winactie Eenzaam onder mensen
Coole kikker race
lijn groen - Winactie Eenzaam onder mensen

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van het leuke bordspel voor kinderen van 4 jaar en ouder: Coole kikker race.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail naar winactie@peuteren.nl onder vermelding van ‘kikker’ en vergeet niet je naam en adres te vermelden.
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 23 maart 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Black Bullet Journalpakket

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Coole kikker race
lijn groen peuteren
BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *