Winactie: 2x Cartoon pakket!

Door de kou en nattigheid zitten we met z’n allen wat meer binnen, maar ook de maatregelen, intelligente lockdown of hoe je het ook wil noemen, spelen veelal een belangrijke rol. Dat er daarom wat meer TV wordt gekeken, is niet zo gek.

Niet alleen door volwassenen, maar ook door de kids. Vooral op de momenten dat vader en/of moeder moeten thuiswerken en daar niet altijd kleine handenbindertjes bij kunnen gebruiken. Maar waar laat je ze dan naar kijken? Nou misschien naar Boomerang of Cartoon Network. Al bekend met deze TV-zenders? De kids vast en zeker…

Boomerang

Lamput

Lamput is een oranje klodder die in vrijwel alles kan transformeren. Daar maakt hij handig gebruik van om te ontsnappen aan een stel wetenschappers. Krijgen ze hem ooit te pakken?
Zo ontsnapt Lamput bijvoorbeeld uit een geheim laboratorium en de Docs zitten hem op de hielen, maar dankzij een aantal verkeersborden en een erg strenge politieagent weet hij te ontkomen. 
Lamput is een spannende, eindeloos creatieve en levendige achtervolging. Het blijkt vermakelijk om wetenschappers te slim af te zijn. Bekijk de spannende nieuwe achtervolgingen van Lamput vanaf 8 februari elke dag om 14:40 uur, bij Boomerang!

Cartoon Network

De Fungies

De Fungies! leven in een perfecte, prehistorische utopie. Ze gaan naar Fungie School, hebben Fungie banen, spelen Fungiebal en hebben veel plezier! Maar Seth, een 10-jarig paddestoeljongetje, verlangt naar een ander soort plezier. Hij houdt van wetenschap en onderzoek. Hij houdt ervan zijn ontdekkingen te delen met zijn mede-Fungies. Op zoek naar wetenschappelijk avontuur creëert Seth hilarische problemen voor zichzelf en zijn stad! Maar Seth lost elk probleem dat hij creëert op ingenieuze wijze op met een eigenzinnige, emotionele zienswijze.
 
Bekijk de gloednieuwe afleveringen De Fungies! vanaf 8 februari doordeweeks om 15:25 uur, alleen bij Cartoon Network.

Om de verveling tegen te gaan gaan we twee pakketten verloten met daarin: Ben 10 Lanyard, Ben 10 Magneet, Teen Titans Go tas, Cartoon Network Notebook A4, Scooby Doo, Looney Tunes & Tom and Jerry magneet, Boomerang broodtrommel, notebook en pen.

lijn groen - Winactie Eenzaam onder mensen
Winactie Eenzaam onder mensen
lijn groen - Winactie Eenzaam onder mensen

Wat verloten we?

We gaan twee pakketten verloten vol leuke hebbedingen van de populaire serie Ben 10 en Scooby-Doo.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar winactie@peuteren.nl onder vermelding van ‘Cartoon’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden. Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 5 maart 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaar!

liefs Marion

Onze andere winacties

Coole kikker race
Black Bullet Journalpakket
Nina en de baby
Pierre de Doolhofdetective
Spellenpakket
Twee peuterpuzzels van Lemnicaat
Eenzaam onder mensen
Familie Carson Huis VTech
Nijntje boekenpakket

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Cartoon pakket winactie
lijn groen peuteren

BabyBaby

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *