Winactie: 3x Candy Crush Duel

Winactie Candy Crush Duel

Ben jij ook zo verslaafd aan het spelen van Candy Crush? Ik wel. Ik heb het echt honderden keren gespeeld, misschien zelfs wel duizenden keren. Vooral op momenten dat ik even ergens op moest wachten, pakte ik snel mijn telefoon om nog “even een leveltje verder te komen”. Dat ging de ene keer wat beter en sneller dan de andere keer.

Oneindig

Ik had ooit gehoord dat er 2500 levels zouden zijn en ik wilde het graag uitspelen, maar… dat bleek toch niet het geval te zijn. Blijkbaar is het een soort van oneindig. Persoonlijk vind ik het prettig wanneer iets “eindig” is, want dan is er een doel. Zonder eindigheid vervalt voor mijn gevoel het doel. Doet natuurlijk niks af aan het leuke van de game en de populariteit. Want als ik in een wachtkamer om mij heen kijk, wordt het volop gespeeld. Het spel weet over de hele wereld miljoenen mensen aan zich te binden. En als iets zo populair en verslavend is, dan doe je echt wel iets goed.

Candy Crush Duel

Het was dus ook niet zo gek dat er op enig moment een bordspel op de markt werd gebracht, door Just Games. Ook dit bordspel werd een groot succes! En daarom brengt Just Games na het succes van het eerste Candy Crush bordspel, opnieuw het smaakvolle mobiele spel naar de Nederlandse huiskamers: Candy Crush Duel, om met z’n tweeën te spelen. Plaats kleurrijke snoepjes op het bord om lekkere combinaties te maken. Onderweg kom je verrukkelijke verrassingen en verleidingen tegen, maar laat je niet afleiden. Door tactisch te spelen en met een flinke dosis geluk kun jij jezelf winnaar van het Candy Crush Duel bordspel noemen. Dat smaakt naar meer! Candy Crush Duel is vanaf 30 november verkrijgbaar.

Gezellig voor de naderende feestdagen! Daag elkaar uit voor een potje en maak het met elkaar gezellig en uitdagend!

Candy Crush Duel | Just Games | 8 – 99 jaar 2 tot 2 spelers 30 minuten

lijn groen - Winactie peuterbijbel
Winactie Candy Crush Duel
lijn groen - Winactie peuterbijbel

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie Candy Crush Duel
lijn groen peuteren
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *