Winactie: 3x Bram en het droomengeltje

Bram en het droomengeltje

Het herfstseizoen is een perfect seizoen voor lezen en voorlezen. Gezellig met een warme kop thee of chocolademelk, op de bank, boek erbij en lezen maar! Of je dit nou in je eentje doet, of samen met zoon of dochter, het is altijd een geluksmomentje. Afdwalen in een verhaal, fantasie of werkelijkheid van de ander. Het kan allemaal even interessant, leuk, boeiend of aangrijpend zijn.

Het kinderboek dat wij dit keer gaan verloten is meer geschikt om uit voor te lezen, voor het slapengaan. Want in dit boek staat de angst voor het donker centraal. Gelukkig vindt Bram troost in het verhaal en misschien jouw zoon of dochter ook!

Bram en het droomengeltje

Lucinda Riley schrijft samen met haar zoon Harry Whittaker voor kinderen de Beschermengel-serie. Harry bracht de eerste jaren van zijn leven door op het Ierse platteland, met een slechte televisieverbinding (en zeker geen iPad). Lucinda vermaakte hem daarom door eindeloos verhaaltjes te vertellen. Dat zorgde ervoor dat ook Harry zich ontpopte tot verhalenverteller en een bekroonde radiopresentator voor de BBC werd. Harry en Lucinda hopen met Bram en het droomengeltje warmte te verspreiden onder hun lezers en hun (klein)kinderen. Want wie weleens bang is in het donker vindt troost in het verhaal van Bram, die naar een groot, oud huis verhuist en daar maar niet in slaap kan komen…

Bram en het droomengeltje | Lucinda Riley | Marie Voigt | Xander Uitgevers | 9789401613163 

lijn groen
Bram en het droomengeltje
lijn groen

Wat verloten we?

We gaan 3 exemplaren verloten van het prachtige voorleesboek “Bram en het droomengeltje” van Lucinda Riley en Marie Voigt!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar winactie@peuteren.nl onder vermelding van ‘Bram’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 21 oktober 2020 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

KidsHits 2020
Memory van Zozoville
Scooby-Doo pakket
Domino van Zozoville
Sounds & Senses Smartgames
Puzzel Zozoville
Pietje Kortstaart

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren

BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *