Winactie: Black bullet Journal pakket

Winactie Black Bullet Journal

Vandaag plaatste ik een blog over mijn nieuwe verslaving, namelijk de Black Bullet Journal. Dagelijks gebruik ik deze voor het maken van mijn To-Do-lijstjes en in de loop van de dag worden de lijstjes op allerlei manieren versierd met washi tape, stiften, tekeningen en stickers. Dat is niet alleen nuttig (want zonder die lijstjes vergeet ik minstens de helft van mijn “moetjes”) maar het is ook nog eens heel ontspannend en leuk. Ik sluit er de dag mee af en begin er de dag mee, tussendoor worden ze verder verfraaid tijdens dode momenten.

Uitlaatklep voor creativiteit

Al maanden ben ik hiermee bezig. Het maakt me vrolijk, het biedt met ontspanning tussen de hectiek van het werk en het is een uitlaatklep voor creativiteit. Naast het feit dat de lijstjes super nuttig en functioneel zijn.

Om deze verslaving met jullie te delen, gaan we een leuk pakket verloten, waarmee je zelf aan de slag kunt gaan! In dit pakket zit een black bullet journal, 3 stiften, 3 rollen washitape, smiley stickervel en een set prachtige sfeerstickers.

lijn groen - Winactie Eenzaam onder mensen
Winactie Black Bullet Journal
lijn groen - Winactie Eenzaam onder mensen

Wat verloten we?

We gaan een prachtig creatief black bullet journal pakket verloten met daarin een black journal, drie stiften, 3 rollen washi tape en diverse stickers.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Surf dan naar dit blog en laat weten wie de bedenker is van de Bullet Journal. Stuur dit antwoord per mail naar winactie@peuteren.nl onder vermelding van ‘bulletjournal’ en vergeet niet je naam en adres te vermelden.
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 18 maart 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaar!

liefs Marion

Onze andere winacties

Coole kikker race

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Winactie Black Bullet Journal
lijn groen peuteren
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *