Winactie: 2x spel van Bioviva

Winactie Bioviva

Spelend leren, of leren terwijl je speelt, natuurlijk op een leuke manier. En dat kan prima hand in hand gaan. Dat bewijst Bioviva wel. Bioviva is voor de Nederlandse en Vlaamse markt een nieuw spellenmerk.

Dit Franse bedrijf ontwikkelt spellen waarbij de natuur en het milieu centraal staan. Kinderen leren over het klimaat, de natuur, et cetera. Wereldwijd hebben ze al miljoenen spellen verkocht en dit najaar brengen ze meerdere spellen op de Nederlandse markt. Twee van deze spellen gaan we verloten onder onze bezoekers!

Gym Animo – 3+

Wanneer een baby in de peuterfase komt, kan hij of zij steeds meer zelf doen. Er gaat een wereld open. Met Gym Animo kruipen kinderen in de huid van kleine dieren om opdrachten uit te voeren en houdingen aan te nemen. Ren in olifantendraf, vlieg als een vlinder of spring als een kangoeroe. Naast het imiteren van dieren, moeten kinderen ook een toren maken met kleine blokjes. Zo wordt naast de grove motoriek, ook de fijne motoriek ontwikkeld. 
Het spel bevat twee moeilijkheidsgraden (3 – 4 jaar en 5 – 6 jaar). De uitgebreide handleiding (Nederlandstalig) bevat een uitgebreid advies van een psychomotorisch therapeut om je kind te begeleiden bij de ontdekking van de eigen motorische mogelijkheden.

Inhoud spel:
1. Een spelbord
2. Zeventig kaarten
3. Veertien houten blokjes
4. Vier pionnen
5. Spelregels (Nederlandstalig)
6. Een dobbelsteen

Bioviva Gym Animo – Bioviva

lijn groen
Winactie Bioviva
lijn groen

Playa Playa

Lukt het jou om samen met je vriend, broer of papa en mama de dieren op het strand te redden? Ruim het achtergelaten zwerfafval op voordat het te laat is. Samenwerken is belangrijk bij Playa Playa. De kustlijn is in gevaar. Mensen hebben afval achtergelaten en dat kan in de zee spoelen. Vind jij de dieren op tijd die verstopt zitten on het afval? Ruim het vuilnis op en verdeel het over de juiste afvalbakken. 
Playa Playa is ontwikkeld in samenwerking met de Surfrider Foundation Europe en de Blauwe Vlag Frankrijk. 

Inhoud spel:
1. Zestien fishes 
2. Drie kartonnen afvalbakken
3. Een houten dobbelsteen
4. Een groot speelbord dat bestaat uit meerdere kleinere spelborden die tegen elkaar moeten worden gelegd
5. Spelregels (Nederlandstalig)

Playa playa – Bioviva

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben hun prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren

BabyBaby

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *