Winactie: Bings kerstfeest

Bings kerstfeest

De tv-serie Bing is razend populair bij jonge kinderen en de avonturen van dit vrolijke konijntje worden dan ook massaal gevolgd via tv en social media. Speciaal voor de feestdagen verschijnt er nu een kerstspecial “Bings kerstfeest en andere verhalen” van bijna een uur, die vanaf 25 november in de bioscoop zal worden vertoond. En jullie kunnen erbij zijn!

Bings kerstfeest

In ‘Bings kerstfeest en andere verhalen’ zijn, naast Bing, natuurlijk ook zijn vriendjes Sula, Panda en Flop van de partij. Daarnaast maken we kennis met Nicky, het superschattige neeftje van Sula. In deze gezellige  bioscoopspecial maken Bing en zijn vriendjes allerlei leuke dingen mee. Zo gaan ze naar het bos om boombladtekeningen te maken en geven Bing en Sula een spannende poppenkastvoorstelling. Maar natuurlijk zijn er ook speciale kerstverhalen, want kerst, het is een Bing-ding! Zo gaan we samen met Bing cadeautjes openmaken. Bing wil héél graag een Hoppity Woesj Raketslee, maar zal hij deze ook krijgen? En ja, dan moet het eigenlijk wel gaan sneeuwen…

De driejarige Bing beleeft samen met zijn vrienden Sula, Panda en Flop de leukste avonturen. Het konijntje maakt voor iedere peuter herkenbare momenten mee, zoals het verliezen van je lievelingsknuffel of leren dat het veel leuker is als je je speelgoed deelt met anderen. Bing wordt niet verlegen tijdens enge of moeilijke momenten, maar zoekt juist een open en eerlijke manier om ermee om te gaan. Bing stimuleert hierbij fantasie en creatieve probleemoplossende vaardigheden, maar ook sociale vaardigheden zoals vriendschap, samenwerken en zorgen voor elkaar. De tv-serie is dagelijks te zien bij Zappelin en Ketnet.

“Bings Kerstfeest en andere verhalen” draait vanaf 25 november in de bioscoop.

lijn groen
Bings kerstfeest
lijn groen

Wat verloten we?

We gaan vier vrijkaarten verloten voor de film “Bings kerstfeest en andere verhalen” en 3 super gave goodiebags met daarin onder andere Bingoren, een mooie pluche knuffel en nog veel meer leuke Bing goodies.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar winactie@peuteren.nl onder vermelding van ‘Bing’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 3 december 2020 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Gelukkig opvoeden doe je zo!
Groeimeter Cottonbird
De stad van Heimwee
Gstaad
Peuterbijbel
Trading Card Game Pokémon Sword & Shield
Peppa Big boekenpakket
3 Sinterklaasboeken
My First La Cucaracha
CD K3 Dans van de Farao
Magische speelboom
3D puzzel Ravensburger
Activity Partyspel
Astrix & Obelix XXL Romastered
De verlaten bibliotheek

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren

BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *