Winactie: Bings kerstfeest

Bings kerstfeest

De tv-serie Bing is razend populair bij jonge kinderen en de avonturen van dit vrolijke konijntje worden dan ook massaal gevolgd via tv en social media. Speciaal voor de feestdagen verschijnt er nu een kerstspecial “Bings kerstfeest en andere verhalen” van bijna een uur, die vanaf 25 november in de bioscoop zal worden vertoond. En jullie kunnen erbij zijn!

Bings kerstfeest

In ‘Bings kerstfeest en andere verhalen’ zijn, naast Bing, natuurlijk ook zijn vriendjes Sula, Panda en Flop van de partij. Daarnaast maken we kennis met Nicky, het superschattige neeftje van Sula. In deze gezellige  bioscoopspecial maken Bing en zijn vriendjes allerlei leuke dingen mee. Zo gaan ze naar het bos om boombladtekeningen te maken en geven Bing en Sula een spannende poppenkastvoorstelling. Maar natuurlijk zijn er ook speciale kerstverhalen, want kerst, het is een Bing-ding! Zo gaan we samen met Bing cadeautjes openmaken. Bing wil héél graag een Hoppity Woesj Raketslee, maar zal hij deze ook krijgen? En ja, dan moet het eigenlijk wel gaan sneeuwen…

De driejarige Bing beleeft samen met zijn vrienden Sula, Panda en Flop de leukste avonturen. Het konijntje maakt voor iedere peuter herkenbare momenten mee, zoals het verliezen van je lievelingsknuffel of leren dat het veel leuker is als je je speelgoed deelt met anderen. Bing wordt niet verlegen tijdens enge of moeilijke momenten, maar zoekt juist een open en eerlijke manier om ermee om te gaan. Bing stimuleert hierbij fantasie en creatieve probleemoplossende vaardigheden, maar ook sociale vaardigheden zoals vriendschap, samenwerken en zorgen voor elkaar. De tv-serie is dagelijks te zien bij Zappelin en Ketnet.

“Bings Kerstfeest en andere verhalen” draait vanaf 25 november in de bioscoop.

lijn groen
Bings kerstfeest
lijn groen

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren
BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *