Winactie: 2x Astrix & Obelix XXL Romastered

Astrix & Obelix XXL Romastered

Met deze nieuwe, vette game van Astrix & Obelix is het natuurlijk helemaal geen straf om binnen te moeten blijven! Door het gure herfstweer of een mogelijke tweede lockdown. Sowieso heeft de die-hard gamer daar geen moeite mee. Als ik kijk naar mijn puberzoon vindt hij het prima om op zijn kamer te gamen, al dan niet online met zijn vrienden erbij. Dat de regen tegen de ramen slaat, heeft hij amper door.

Vele versies verder

Jaren geleden was Astrix & Obelix zo’n beetje één van mijn eerste spellen voor de Nintendo, toen nog zo’n grote cassette die in het apparaat ging. De Nintendo uit die tijd werkt trouwens nog steeds, net als het spel. Inmiddels zijn er vele versies nagekomen en wordt het er alleen maar leuker op! Nog niet eerder kennis gemaakt met dit spel? Dan wordt het nu echt de hoogste tijd!

Asterix & Obelix XXL Romastered

Na een lange dag jagen op everzwijnen keren Asterix en Obelix terug naar hun dorp, maar daar krijgen ze de schrik van hun leven. Hun pittoreske dorpje, waar ze menig feest hebben gehad, staat in brand en hun trouwe vrienden zijn verdwenen. Wie hierachter zit laat zich raden; de Romeinen. Samen met hun trouwe maar o zo dappere hondje Idefix trekt het duo er op uit om hun vrienden te bevrijden. Hiervoor moeten ze door het oude Gallië, Egypte, en Griekenland reizen om uiteindelijk in Rome een heel legioen Romeinen te moeten verslaan. Asterix & Obelix XXL Romastered zit boordevol actie, ouderwets Romeinen in elkaar timmeren en de onnavolgbare humor van het beroemde duo.

Asterix & Obelix XXL Romastered is een remaster van de originele action-adventure game die in 2003 werd uitgebracht en brengt naast grafische verbeteringen ook een hele hoop nieuwe opties om te ontdekken. Het spel is anno 2020 volledig up-to-date gebracht met onder andere verbeterde graphics en animaties, een geremasterde soundtrack en legio aan gameplay verbeteringen. Net zoals in het origineel is de speler in staat naar eigen inzicht tussen de twee Galliërs te schakelen. Of ze nu de kracht van Obelix of de behendigheid van Asterix gebruiken, ze zullen de vaardigheden van elk personage zo goed mogelijk moeten gebruiken om hun missie te voltooien!

Asterix & Obelix XXL Collection is vanaf 12 november verkrijgbaar. Spelers die nieuwsgierig zijn wat Asterix & Obelix na hun eerste XXL-avontuur allemaal beleven kunnen op 12 november aan de slag met de Asterix & Obelix XXL Collection voor PlayStation 4 of Nintendo Switch.

Astrix & Obelix XXL Romastered | Nintendo Switch | 44, 45 euro

lijn groen
Astrix & Obelix XXL Romastered
lijn groen

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *