Winactie: 3x Activity Partyspel

Activity Partyspel

Ook zo gek op bordspellen en activiteiten spellen, zoals Party & co of Teken het maar? Wij hier wel, ze staan altijd garant voor een avond vol lachen, plezier en gezelligheid. Deze maand is het Activity Partyspel uitgekomen. Dit spel is al jarenlang een groot succes in Duitsland en is nu voor het eerst ook in het Nederlands verkrijgbaar! En jij kunt kans maken op dit spel, want we gaan er maar liefst drie verloten! Lees snel verder wat je moet doen om kans te maken op dit leuke partyspel!

Niks donkere dagen!

Donkere dagen voor kerst? Niks donkere dagen! Want juist deze dagen zijn super geschikt voor hilariteit, warmte, gezelligheid en plezier rondom de eettafel. Gezellig met het hele gezin, tijd voor elkaar en ruimte voor heel veel lol. Daar leent dit spel zich perfect voor! Deze gezelligheid is met de grootste en langste lockdown gewoon mogelijk. Daar hebben we geen buitendedeurlocaties voor nodig. Gezelligheid zit immers in onszelf.

Activity Partyspel

Activity is een combinatie van creatieve spelelementen. Spelers moeten alledaagse begrippen raden die omschreven, getekend of uitgebeeld worden. Wanneer een begrip getekend moet worden, mag je niet praten en geen gebaren maken. Ook mag je er geen cijfers of letters bij tekenen. Bij het omschrijven moet je het begrip met woorden omschrijven zonder daarbij het begrip te noemen, of delen van het begrip te gebruiken in je omschrijving. Wanneer je een begrip moet uitbeelden doe je dit door middel van pantomime: gebaren, lichaamstaal en mimiek. Je mag niets zeggen, geen geluiden maken en geen voorwerpen gebruiken of daarop wijzen.

Activity Family Classic | Tucker’s Fun Factory | 8719689883102

lijn groen - Activity Partyspel
Activity Partyspel
lijn groen - Activity Partyspel

Afgerond

Deze actie met dit hilarische spel is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *