Winactie: 3x Gelukkig opvoeden doe je zo!

Winactie: Gelukkig opvoeden doe je zo!

Het opvoeden van kinderen kan soms wel eens stress geven of ouders onzeker maken. De vraag: “Doe ik het wel goed?” is een veelvoorkomende bij jonge ouders. Dat is de reden waarom we onlangs in gesprek gingen met Eugenie Suer, over haar nieuwe boek “Gelukkig opvoeden doe je zo!” En omdat jij ongetwijfeld ook wel wat hulp kunt gebruiken, gaan we drie exemplaren van dit boek verloten!

Gelukkig opvoeden doe je zo!

Je kind opvoeden bestaat niet alleen uit het overbrengen van kennis en praktische vaardigheden. Voor je kind is het juist van groot belang dat het zichzelf leert kennen, dat het emoties leert begrijpen en gedrag leert in te schatten. Dit is de fundering; de eerste zes jaar in het leven van een kind zijn essentieel voor het emotionele welzijn van de rest van zijn leven. Maar hoe kun je je kind daarin begeleiden?

Met de stappen van ZO-opvoeden zorg je voor een stabiele basis die je kind een leven lang met zich meedraagt. Je helpt je kind hoe het gelukkig kan worden in deze ingewikkelde wereld en je krijgt unieke inzichten die kunnen zorgen voor prachtige ontwikkel momenten met je kind.

Eugenie Suer is pedagoog en was gedurende 20 jaar eigenaar van kinderopvangorganisatie KinderVilla en voorzitter van Stichting KIND. In de 30 jaar dat zij werkzaam is heeft ze direct en indirect bij 3 miljoen kinderen, ouders, opvoeders mogen bijdragen aan hun groei en ontwikkeling. Deze kennis en kunde is verwerkt in de methode ZO-opvoeden. Zij ontwikkelt ook on- en offline ZO-opvoed trainingen voor ouders, opvoeders en instellingen.

Gelukkig opvoeden doe je zo! Eugenie Suer | 9789492495785

lijn groen - Winactie peuterbijbel
Winactie: Gelukkig opvoeden doe je zo!
lijn groen - Winactie peuterbijbel

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie gelukkig opvoeden doe je zo
lijn groen peuteren
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *