Winactie: 3x 3D puzzel van Ravensburger

3D puzzel van Ravensburger

Een avondje Netflixen of voor de TV hangen met de afstandsbediening in je hand, kan een keertje prettig zijn, maar om nou iedere avond op die manier door te brengen, daar moet ik persoonlijk toch niet aan denken. Ik vind het veel leuker om minstens een paar avonden per week op een creatieve, sportieve of uitdagende manier bezig te zijn. En als jij die TV ook af en toe zat bent, dan heb ik hier een leuke tip voor de avonduren: een 3D puzzel van Ravensburger! Die zien er niet alleen prachtig uit, ze bieden ook voldoende uitdaging en zijn hartstikke fraai om neer te zetten. Super leuk en uitdagend voor iedereen vanaf zo’n 12 jaar!

3D puzzel Ravensburger

Ravensburger introduceerde al een 3D puzzel van de legendarische Porsche 911R, een Londense dubbeldekker bus en de Volkswagen bus, die vooral symbool staat voor vrijheid en avontuur. Voor alle auto- en puzzelliefhebbers komt daar een nieuw automerk bij, want nu kun je ook aan de slag met de felbegeerde Lamborghini Huracán EVO. Naast bovenstaande 3D puzzels kun je bij Ravensburger ook terecht voor 3D puzzels van bekende bouwwerken die je tijdens je vakantie misschien al eens hebt bezocht.

In de spotlights

Met Ravensburger bouw je al puzzelend een (beroemd) bouwwerk. Er zijn er maar liefst 17, van het Vrijheidsbeeld tot Buckingham Palace en van Slot Neuschwanstein tot het IJspaleis uit Disney Frozen. Of haal de kerst in huis met de nieuwe 3D puzzel van een heus peperkoek huisje, die bovendien sfeervol is verlicht. De precies passende kunststof puzzelstukjes zorgen altijd voor een perfecte stabiliteit. Zonder lijm puzzel je dus een stevig bouwwerk in elkaar. Iedere 3D puzzel bevat een bodemplaat met afbeeldingen waarop de puzzel wordt gebouwd. En… voor de finishing touch zijn er verschillende accessoires bijgeleverd. Veel van de 3D puzzels zijn overigens verkrijgbaar inclusief LED verlichting zodat je ‘m kunt laten schitteren in de woonkamer.

Ben jij ook zo verliefd op dit schattige peperkoekhuisje? Dat komt mooi uit, want we gaan er maar liefst drie verloten!

3D puzzel Gingerbread House Night Edition van Ravensburger

lijn groen
3D puzzel van Ravensburger
lijn groen

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van de 3D puzzel “Gingerbread House Night Edition” van Ravensburger. Deze puzzel is inclusief LED verlichting!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar winactie@peuteren.nl onder vermelding van ‘3D puzzel’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 4 december 2020 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Gelukkig opvoeden doe je zo!
Groeimeter Cottonbird
De stad van Heimwee
Gstaad
Peuterbijbel
Trading Card Game Pokémon Sword & Shield
Peppa Big boekenpakket
3 Sinterklaasboeken
My First La Cucaracha
CD K3 Dans van de Farao
Magische speelboom
Bings Kerstfeest en andere verhalen
Activity Partyspel
Astrix & Obelix XXL Romastered
De verlaten bibliotheek

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren

BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *