Winactie: 3x 3D puzzel van Ravensburger

3D puzzel van Ravensburger

Een avondje Netflixen of voor de TV hangen met de afstandsbediening in je hand, kan een keertje prettig zijn, maar om nou iedere avond op die manier door te brengen, daar moet ik persoonlijk toch niet aan denken. Ik vind het veel leuker om minstens een paar avonden per week op een creatieve, sportieve of uitdagende manier bezig te zijn. En als jij die TV ook af en toe zat bent, dan heb ik hier een leuke tip voor de avonduren: een 3D puzzel van Ravensburger! Die zien er niet alleen prachtig uit, ze bieden ook voldoende uitdaging en zijn hartstikke fraai om neer te zetten. Super leuk en uitdagend voor iedereen vanaf zo’n 12 jaar!

3D puzzel Ravensburger

Ravensburger introduceerde al een 3D puzzel van de legendarische Porsche 911R, een Londense dubbeldekker bus en de Volkswagen bus, die vooral symbool staat voor vrijheid en avontuur. Voor alle auto- en puzzelliefhebbers komt daar een nieuw automerk bij, want nu kun je ook aan de slag met de felbegeerde Lamborghini Huracán EVO. Naast bovenstaande 3D puzzels kun je bij Ravensburger ook terecht voor 3D puzzels van bekende bouwwerken die je tijdens je vakantie misschien al eens hebt bezocht.

In de spotlights

Met Ravensburger bouw je al puzzelend een (beroemd) bouwwerk. Er zijn er maar liefst 17, van het Vrijheidsbeeld tot Buckingham Palace en van Slot Neuschwanstein tot het IJspaleis uit Disney Frozen. Of haal de kerst in huis met de nieuwe 3D puzzel van een heus peperkoek huisje, die bovendien sfeervol is verlicht. De precies passende kunststof puzzelstukjes zorgen altijd voor een perfecte stabiliteit. Zonder lijm puzzel je dus een stevig bouwwerk in elkaar. Iedere 3D puzzel bevat een bodemplaat met afbeeldingen waarop de puzzel wordt gebouwd. En… voor de finishing touch zijn er verschillende accessoires bijgeleverd. Veel van de 3D puzzels zijn overigens verkrijgbaar inclusief LED verlichting zodat je ‘m kunt laten schitteren in de woonkamer.

Ben jij ook zo verliefd op dit schattige peperkoekhuisje? Dat komt mooi uit, want we gaan er maar liefst drie verloten!

3D puzzel Gingerbread House Night Edition van Ravensburger

lijn groen
3D puzzel van Ravensburger
lijn groen

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn groen peuteren
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *