Sterrenbeeld Vissen – Het karakter van je kind als Vissen

lijn groen

Je Vissenkindje leeft in een sprookjeswereld en lijkt zelf wel een toverfee met zijn betoverende lach en verrukkelijke gebaartjes. Hij is een geboren toneelspeler en kan maar moeilijk met regels overweg. Regels verstoren namelijk zijn fantasie, belemmeren hem er zelfs in. Hij wil graag zelf bepalen hoe of wat. Een Vissenkind kan bijvoorbeeld makkelijk de dag naar de nacht verhuizen, daar hoef je natuurlijk niet blij mee te zijn. Maar een Visje eet graag als hij honger heeft en slaapt als hij moe is. Probeer schema’s en regels een beetje aan te passen aan zijn regelmaat en behoefte, om alle touwtjes nog een beetje in handen te houden. Je Visje zal niet snel gillen of stampvoeten om zijn zin door te drijven, maar langs slinkse wegen zal hij toch zijn doel bereiken.

Je visje heeft aanmoediging nodig. Van nature is hij niet zo zeker van zijn eigen capaciteiten. Met een gezonde dosis aandacht en waardering gaat het prima met de vis. Van tijd tot tijd heeft hij even behoefte alleen te zijn. Gun hem die momenten van rust, zodat zijn geest de vrijheid krijgt te vliegen waar hij maar naar toe wil.
Vissen kunnen maar moeilijk ‘Nee’ zeggen. Ze trekken zich vaak terug in hun droomwereld en hierdoor zijn ze wat verstrooid en ongeorganiseerd. Vissen zijn wel altijd vriendelijk en geduldig en nemen anderen zoals ze zijn.

Alle sterrenbeelden


Ram

Stier

Tweeling

Kreeft

Leeuw

Maagd

Weegschaal

Schorpioen

Boogschutter

Steenbok

Waterman

Vissen
liefs Marion

Meer informatie

Baby ontwikkeling & verzorging

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Zonneklaar van Linda Goodman
Astrologie
Mind Body & Spirit
© foto: 123rf.com

lijn groen peuteren

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *