Studio 100 brengt gratis digitale versie van De Grote Sinterklaasshow!

Studio 100 brengt gratis digitale versie van De Grote Sinterklaasshow!

Dit jaar gaat alles anders. Door de maatregelen was het niet mogelijk Sinterklaas persoonlijk en luid zingend aan de kade op te wachten, ook is de kans maar klein dat hij in de buurtcentra je zal verblijden met zijn bezoek en op Sinterklaasfestiviteiten op kantoren voor de kinderen van de medewerkers zijn dit jaar ook geschrapt. Gelukkig worden de schoentjes nog steeds gevuld en is de kans groot dat we ook gewoon pakjesavond kunnen vieren. Misschien niet, zoals voorgaande jaren wellicht het geval was, met de hele familie tegelijk maar gewoon met je eigen cluppie, of verspreid over een paar dagen.

Grote Sinterklaasshow

Maar de maatregelen hebben ook een keerzijde, in dit geval een positieve. En dat is in deze donkere tijd meer dan welkom! Voor het zien van de jaarlijkse Grote Sinterklaasshow van Studio 100 hoef je namelijk dit jaar géén kaartje te kopen! De Grote Sinterklaasshow van Studio 100 is dit jaar voor het eerst te zien in Nederland. Studio 100 brengt samen met Proximus een digitale versie van de show die gratis toegankelijk is voor iedereen in België en Nederland.

Op zondag 6 december om 11:00 uur is het gloednieuwe Plopsa Hotel in De Panne het decor voor een spetterende show met alle Studio 100 helden. Onder meer K3, Samson & Marie en Mega Mindy maken hun opwachting in de show. 

Een mooie traditie!

Gert Verhulst, Studio 100“We zijn bijzonder blij dat De Grote Sinterklaasshow dit jaar toch nog kan doorgaan ondanks de speciale tijden waarin we ons momenteel bevinden. Sinterklaas is een mooie traditie die we al lang met heel onze Studio 100 familie vieren. Het doet me dan ook veel plezier dat we deze show aan iedereen gratis kunnen aanbieden dankzij onze goede partner Proximus.”

lijn groen
Studio 100 brengt gratis digitale versie van De Grote Sinterklaasshow!
lijn groen

Het verhaal

Samen met Samson heeft Marie alles geregeld voor het grote Sinterklaasfeest. De Hoofdpiet heeft beloofd dat hij het cadeautje voor de Sint zou regelen. Alleen is hij dat vergeten omdat hij het steeds heeft uitgesteld. De Sint is al onderweg naar het Plopsa hotel! Als dit maar goedkomt…

De Grote Sinterklaasshow @Home is op zondag 6 december om 11:00 uur te bekijken via  pickx.be. Men hoeft géén klant te zijn van Proximus om de show online te kunnen volgen.

liefs Marion

Meer informatie

Expositie ‘Barbie & Ken, al bijna zestig jaar een setje’ wordt met twee maanden verlengd!
Sinterklaas, de historie van een Goedheiligman
Sinterklaascadeautjes voor een prikkie – Alles onder de 5 euro!
Sinterklaasstress, hoe ga je hiermee om?
Willy Woef zet zijn schoentje voor Sinterklaas (voorleesverhaaltje)
Verzameling Sinterklaasliedjes
Hoe schrijf je een leuk Sinterklaasgedicht?
Sinterklaasavond, hoe vieren we dat?
Intocht Sinterklaas 2020: Wat kunnen we verwachten?

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© foto: Studio 100

lijn groen peuteren
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *