Huis & Tuin

Op Peuteren.nl vind je veel informatie over de ontwikkeling van je kind, van baby tot dreumes en van schoolkind tot wat puber. Maar natuurlijk is het verzorgen en opvoeden van je kind niet het enige waarvoor je bij ons terecht kunt. Ook voor ouders bieden wij een fijne, informatieve plek met handige tips, leuke weetjes en mooie verhalen. In de rubriek huis & tuin kun je alles lezen over het huishouden, je interieur en tuinieren. Van het aanleggen van een mooie heg tot het vogelvriendelijk maken van je tuin en van de nieuwste interieurtrends tot handvatten bij het opruimen, schoonmaken en reorganiseren van je huis.

Huishoudelijke tips

Het huishouden is iets noodzakelijks dat moet gebeuren, maar leuk vinden niet veel ouders het. Hoeveel laat je je kind eigenlijk helpen in het huishouden? En hoe organiseer je het allemaal als je meerdere kinderen hebt? Wie neemt welke taken op zich? Wat zijn handige tips voor het van top tot teen schoonmaken van het huis, en hoe pas je dat allemaal in het dagelijks leven in? Voor al deze vraagstukken kun je bij ons terecht. We geven je graag goede adviezen en reiken je handvatten aan die het allemaal stukken eenvoudiger maken. Voor een feest van herkenning en de beste huishoudhacks ben je bij ons in ieder geval aan het juiste adres!

Interieur & inrichting

Als het aankomt op het inrichten van het huis, heeft iedereen een andere smaak. En dat is maar goed ook, anders zouden alle huizen er hetzelfde uitzien. Wat jouw stijl ook is (modern, landelijk of toch meer klassiek), op Peuteren.nl vind je de leukste interieurtips. Van reportages over de allerlaatste trends tot interieurhacks waar je nog niet eerder aan had gedacht. Ga je je huis opnieuw inrichten? Wij lichten je graag in over de mooiste meubels, het behangen of sausen van je muren of het zelf opknappen van oude meubels.

lijn roze
Tips voor het inrichten van een kleine babykamer
lijn roze

Tuin & tuinonderhoud

Ben jij een rasechte tuinier? We geven je graag fijne tuintips. Of je nu een moestuin wilt aanleggen, een composthoop wilt beginnen, van je tegeltuin af wilt, een haag gaat snoeien of het liefst een onderhoudsvriendelijke tuin wilt: op Peuteren.nl vind je de beste tuintips en adviezen. Welk snoeigereedschap kun je het beste gebruiken? Hoe kom je van de buxusmot af? Welke haag staat het beste bij jouw tuinstijl? Welke bomen zijn mooi in de tuin? Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt er bij ons een blog, reportage of artikel vol tips over.

Voor iedereen die graag bezig is met huis & tuin

Deze rubriek is geschikt voor iedereen die graag bezig is in en rond het huis én in de tuin. Heb je geen kinderen, maar ben je hier per toeval beland? Ook dan zitten er zeker fijne artikelen voor je bij. Wil je juist weten hoe je het ouderschap kunt combineren met het onderhoud rond het huis en in de tuin? Ook dan helpen we je graag verder. Van interieurdesign tot tuinonderhoud en van de beste schoonmaakproducten tot het herinrichten van de kinderkamer: we staan je graag bij.

Huis en tuin

lijn roze

Een kinderkamer zo inrichten dat hij jaren meekan

Vlekken verwijderen, hoe doe je dat?

Haal de herfst in huis – 5x sfeervolle herfstdecoratie

Maak van je tuin een vogelvriendelijke tuin?

Klein wonen met kinderen. Zo pak je het aan!

Effectief opruimen begint bij jezelf

Bloemenvaas als brandblusser

Tips voor het inrichten van een kleine babykamer

De peuterkamer

Het huishouden – Snel en effectief je huis schoon