Tastbare Herinneringen sparen

Tastbare herinneringen sparen

Nadat je kindje is geboren, volgen bijzondere momenten elkaar rap op. Het eerste lachje, het doopfeest, het eerste tandje, het eerste wankele stapje, zijn eerste bezoek aan de kapper en ga zo maar door. Van al die momenten worden volop foto’s geschoten, maar er zijn ook tastbare herinneringen. Denk bijvoorbeeld aan het kerkboekje van de doop, een verloren tandje, een lokje haar of haar eerste sieraad. Maar ook gebruiksartikelen zoals: de navelklem, het eerste rompertje, een goede fles wijn uit zijn geboortejaar of de krant van zijn geboortedag zijn leuk om te bewaren.

De eerste spullen van je kindje roepen veel herinneringen op. Het is dan ook niet gek dat er fotoalbums, plakboeken en bewaardozen worden gemaakt om deze dierbare momenten voor altijd dichtbij te houden.

Wat stop je in een herinneringsdoos?

Maar hoe bewaar je al die herinneringen?

Je kunt er een mooie doos voor kopen en daar alle tastbare herinneringen in verzamelen. Er zijn genoeg fraaie dozen te koop die je hiervoor kunt gebruiken. Er zijn zelfs speciale babyboxen te koop, zoals deze Baby memory box of deze doos met oker gele strook. En heb je heel veel te bewaren? Dan is misschien deze herinneringskist iets voor jullie. Daar kan heel wat in verzameld worden en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Maar hoe meer je bewaart, hoe grote de chaos in de doos of kist… Gelukkig heeft Lief Moment hier aan gedacht en komt met mooie canvas bewaarzakjes, zodat je alles netjes en overzichtelijk kunt bewaren.

Koester dierbare herinneringen

Lief Moment lanceert zakjes waarin je de mooiste momenten van je kindje kunt bewaren. In dit canvas bewaarzakje kun je verschillende ‘eerste keren’ bewaren. Denk aan het eerste geboortepakje, de favoriete knuffel of de eerste schoentjes. De spullen zijn hierdoor gemakkelijk te pakken, zonder direct de complete bewaardoos te moeten legen. Wil je een andere herinnering bewaren? Geen probleem. Lief Moment maakt de bewaarzakjes ook op maat, met bijvoorbeeld een tekst of een naam. Zo is het voor iedereen mogelijk om betekenisvolle spulletjes op unieke wijze te koesteren.

lijn groen
Tastbare herinneringen sparen
lijn groen

Eerste tandje, haarlok of sieraad

Voor de eerste melktandjes, het eerste sieraad en het eerste haarlokje zijn er speciale bewaarzakjes. Op deze manier kun je het eerste armbandje, alle tandjes, haarlokjes en haaraccessoires bij elkaar bewaren. Hierbij wordt een glazen buisje met een kurken dop geleverd, zodat het mooi bij elkaar blijft in het bewaarzakje. Extra leuk: bij het zakje voor de melktandjes kan een gratis printable worden gedownload. Hierop kun je precies bijhouden wanneer een tandje is gewisseld.

Over Lief Moment

Elk kindje is uniek, dus de producten moeten dat ook zijn. Vanuit deze gedachte heeft Lisanne Hannema in 2017 Lief Moment opgericht. De producten ontwerpt en maakt ze zelf of worden in opdracht van haar geproduceerd. Het idee voor de bewaarzakjes is ontstaan omdat ze haar eigen dierbare herinneringen georganiseerd wilde bewaren in de memorybox van haar zoontje.

liefs Marion

Meer informatie

Wat stop je in een herinneringsdoos?
Maak kennis met de nieuwe babycollectie Mrs Keizer
Baby benodigdheden – Themapagina
Gadgets & musthaves

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© foto: 123rf.com

lijn groen peuteren

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *